Betöltés...

Tales from the Borderlands (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.522 Ft



A JÁTÉKRÓL A Tales from the Borderlands a Telltale Games ötrészes, epizódikus játéka, a fejlesztőktől már megszokott játékmeneti megoldásokkal és történetorientált cselekménnyel. A játék a Borderlands-univerzumban, Pandora könyörtelen bolygóján játszódik, a Borderlands 2 és a Borderlands 3 eseményei között, és jellemző rá a Borderlands játékok egyedi humora.



A Borderlands univerzumában játszódó, közkedvelt, döntéseid által irányított narratív kaland visszatért!



A Borderlands 2 és a Borderlands 3 között játszódó Tales from the Borderlands két megbízhatatlan mesélőt követ, egy kapzsiságból fakadó, de nagyságra hivatott küldetésen. A Telltale Games játékaitól már megszokott módon a döntéseid hatással vannak történetre, befolyásolják azt, ezáltal minden játékos végigjátszása egyedi és különleges. Tapasztald meg a döntéseid előre nem látható következményeit, amelyek a nevetségestől a szívbemarkolóig terjednek.



Fedezd fel Pandora halálos bolygóját Rhys, egy céges alkalmazott szerepében, aki arra törekszik, hogy a hírhedt Handsome Jack helyébe lépjen a Hyperion vállalat élén, és Fiona szerepében, aki pedig egy okos szélhámos, aki szinte mindenből képes kidumálni magát. Amikor egy gyanús üzlet balul sül el, a két főszereplő kénytelen összefogni a jussukért, és utuk során kegyetlen gengszterekbe, kannibál banditákba és a rémisztő vadvilágba botlanak. Hogyan irányítod cselekedeteiket a pandorai dicsőségért folyó őrült hajszában?



- Tartalmazza a Tales from the Borderlands mind az öt epizódját.

- Éld át a történetet a két nagyon különböző főhős szemszögéből: a Hyperion lakáj Rhys, és a gyors észjárású szélhámos Fiona szerepében.

- Minden döntésed hatással van a történetre, ezáltal kedved szerint alakíthatod a karakter közötti kapcsolataidat és a történet menetét.

- Tapasztald meg Pandorát és Heliost a hétköznapi lakosok szemével, humorral és drámával minden sarkon.

- Fuss össze ismerős arcokkal a Borderlands sorozatból, és ismerj meg új barátokat, mint Rhys legjobb tesója, Vaughn vagy Fiona élelmes húga, Sasha.

- Légy szemtanúja hősök és gonoszok sorsának egyaránt a Borderlands kánon eme kihagyhatatlan fejezetében.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tales from the Borderlands (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: