Betöltés...

Train Simulator - Class A4 Pacifics Loco Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.142 Ft



A JÁTÉKRÓL

A rekordgyorsított áramvonalas A4-es osztályú Pacifics volt a rangos nagysebességű gőzmozgás zászlóshajója az Egyesült Királyságban, és a hat fennmaradt „csík” ma már elérhető a Train Simulator számára egy különleges összejövetelen.



1933-ban Németországban tett látogatása során Sir Nigel Gresley-t a nagy sebességű áramvonalas „Flying Hamburger” dízelvonat vette át. Ezt a koncepciót a londoni és északkeleti vasút a keleti parti fővonal útvonalán mérlegelte. Gresley azonban úgy vélte, hogy a gőzerő ugyanolyan lenyűgöző munkát végezhet, és tesztelte az elméletet az A3-as osztályú „Papyrus” -val. Gresley tesztjei annyira sikeresek voltak, hogy az LNER engedélyt adott korszerűbb mozdonyok tervezésére.



Az A4-es osztályokat tekintélyes nagysebességű utasszállításra tervezték, a London Kings Cross-tól a skóciai Edinburgh-ig Yorkon és Newcastle-en keresztül. Mind a belső, mind a külső áramvonalasítás javította a szén- és vízfelhasználást, és a Kylchap kettős kémény bizonyítottan javítja a hatékonyságot, ami az A4-es osztályúakat nagyon megcsodált modellvé teszi jellegzetes áramló aerodinamikai profiljukkal.



Az LNER Doncaster Műveiben 1935 és 1938 között összesen 35 „csíkot” gyártottak, amelyek 90 km / h (140 km / h) végsebességre voltak képesek a rendszeres járatok során. Az A4-es osztályok azonban már a kezdetektől rekordot döntöttek - Silver Fox 1936 augusztusában elérte a 113 km / h (182 km / h) sebességet, ezzel az akkori legmagasabb sebességet regisztrálta egy szokásos személyvonatnál.



Az A4-es osztályok napjainak leghíresebb napja 1938. július 3-án volt. Hat kocsit és egy fékpadot kihúzva Mallard a Stoke Banknál elérte a 126 km / h (202,8 km / h) sebességet, ezzel megdöntötte a gőzmozdonyok világrekordját, amelynek sebessége 124,5 mph (200,4 km) volt. / h) korábban egy német DBG 05-ös osztály birtokában volt. A rekord a mai napig áll, 2013-at ennek a rekorddöntésnek 75. évfordulója teszi.



Ennek alkalmából az Egyesült Királyság Nemzeti Vasúti Múzeuma (NRM) mind a hat fennmaradt A4-es osztályt egy helyre gyűjti. A „Streaks” 1966-ig történő teljes kivonásával hat megmaradt - Mallard, Sir Nigel Gresley, Bittern, a Dél-afrikai Unió, a Kanadai Dominion és Dwight D Eisenhower. Az utóbbi két mozdonyt röviddel azután költöztették Észak-Amerikába, hogy a többi négy mozdonyot a konzervált vasúton vagy a múzeumokban karbantartották.



Az NRM nagy összejövetele összegyűjtötte mind a hat megmaradt A4-es osztályú egységet, és újra korlátozott ideig látható volt a nagyközönség számára, és az A4-es osztályú Pacifics for Train Simulator újjáteremti ezt az egyedülálló összejövetelt és a mozdonyokat azokban a májokban, amelyekben ki lesznek jelenítve. és híres aerodinamikai oldalsó burkolataik és egy speciális sebességteszt-forgatókönyv nélkül a London – Brighton útvonal két rögzített pontja között , lehetőséget adva Mallard rekordsebességének megkísérlésére.



Az A4-es osztályú Pacifics a Quick Drive-val is kompatibilis, így szabadon mozoghat a mozdonyokkal a Vonatszimulátor bármely gyorshajtással rendelkező útvonalán, például a Steam-en keresztül.



A vadkacsa az SCMG Enterprises Ltd. engedélyével készül. Mallard® SCMG és © SCMG. Mallard a Nemzeti Vasúti Múzeum mozdonya. Minden vásárlás támogatja a múzeumot. www.nrm.org.uk/mallard



A Sir Nigel Gresley adattáblát a Sir Nigel Gresley mozdonymegőrző vagyonkezelő Kft. engedélyével használják. www.sirnigelgresley.org.uk

Forgatókönyvek

Az A4-es osztályú pacifics egyedülálló sebességtesztekkel érkezik a London és Brighton útvonalon, tesztelve a klasszikus mozdonyok vezetési képességeit:

A4 BR Dwight D Eisenhower sebességteszt

A4 BR Sir Nigel Gresley sebességteszt

A4 BR Dél-afrikai Unió sebességtesztje

A4 Pacific BR oktatóanyag

A4 LNER keserű sebesség teszt

A4 LNER kanadai dominancia sebesség teszt

A4 LNER Tőkés sebességmérés

A4 Pacific LNER oktatóanyag

További forgatókönyvek állnak rendelkezésre a Steam Workshopon online és játékon belül. A Train Simulator Steam Workshop forgatókönyvei ingyenesek és könnyen letölthetők, még sok órányi izgalmas játékmenettel kiegészítve. Mivel a forgatókönyveket naponta adják hozzá, miért nem nézi meg most!



Kattintson ide a Steam Workshop forgatókönyvek megtekintéséhez.

Főbb jellemzők

A4-es osztályú csendes-óceáni 'Tőkés' LNER kék színben

A4-es osztályú Pacific Dwight D Eisenhower BR zöld színben

A4-es osztályú Pacific 'Sir Nigel Gresley' BR kék színben

A4-es osztályú csendes-óceáni „Dél-afrikai Unió” BR zöld színben

A4-es osztályú csendes-óceáni 'Bittern' LNER kék színben

A4-es osztályú csendes-óceáni „Kanada uralma”, LNER kék színben

BR Mk1 személyszállító kocsik

Quick Drive kompatibilis

Sebességteszt forgatókönyvek a London – Brighton útvonalhoz

Letöltés mérete: 290mb

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator - Class A4 Pacifics Loco Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: