Betöltés...

Warhammer: Vermintide 2 - Content Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.236 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Warhammer: Vermintide 2 - Content Bundle tartalmazza az alapjátékot és a játékhoz eddig kiadott összes tartalmat.

Warhammer: Vermintide 2. A kritikusok által elismert Vermintide folytatása. Elérkezett az idő, hogy újra meglátogassuk a heves első személyű szövetkezeti mészárlási fesztivált, amely zsigeri és úttörő közelharci akciót mutat be, a háború által sújtott Warhammer Fantasy Battles világ apokaliptikus végidőben.

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic Expansion. Bemutat egy vadonatúj ellenséges frakciót és új kihívásokat a játékban. Amint egy meteor lezuhan a Reiklandban, vadállatok bukkannak elő a Reikwald -erdő mélyéről, és az epicentrumhoz rohannak, hogy Herdstone -nak mondják. Az öt hősön múlik, hogy megállítsák őket, mielőtt egy szörnyű katasztrófa éri a Birodalmat.

Warhammer: Vermintide 2 - Vissza az Ubersreik DLC -hez . A Vermintide 2 második DLC -je visszaküldi a Warhammer: End Times - Vermintide -hez, 3 remasterált Ubersreik szinttel.

Warhammer: Vermintide 2 - Shadows over Bögenhafen DLC. A Vermintide 2 első DLC -je 2 vadonatúj szintet tartalmaz Bögenhafen városában, valamint új kozmetikumokat, küldetéseket és kihívásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer: Vermintide 2 - Content Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: