Betöltés...

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Classics Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.680 Ft





A JÁTÉKRÓL



4 elemet tartalmaz: Sid Meier's Civilization III Complete, Civilization IV, Civilization V és Sid Meier's Civilization: Beyond Earth.

A Sid Meier's Civilization: Beyond Earth új tudományos-fantasztikus témájú bejegyzés a díjnyertes Civilization sorozatba. A jövőben játszódó globális események destabilizálják a világot, ami a modern társadalom összeomlásához, új világrendhez és az emberiség bizonytalan jövőjéhez vezet. Miközben az emberi faj a felépülésért küzd, az újra fejlett nemzetek erőforrásaikat a mély űrutazásra összpontosítják, hogy új kezdetet alkossanak az emberiség számára.

A Földön túli otthon megtalálására küldött expedíció részeként megírja a következő fejezetet az emberiség számára, miközben új határra vezeti népét, és új civilizációt hoz létre az űrben. Fedezzen fel és gyarmatosítson egy idegen bolygót, kutasson új technológiákat, gyűjtsön hatalmas seregeket, építsen hihetetlen csodákat és formálja új világának arcát. Amikor útnak indul, kritikus döntéseket kell hoznia. A szponzorválasztástól és a kolónia felépítésétől kezdve a civilizáció végső útjáig minden döntés új lehetőségeket nyit meg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Classics Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: