Betöltés...

Train Sim World - Ruhr-Sieg Nord: Hagen - Finnentrop Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.155 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



A mély völgyek, a szoros kanyarok és a festői kilátások az Ön élményei a Train Sim World-ben: Ruhr-Sieg Nord, amely életre kelti Németország egyik legrégebbi vasútját. Vezesse vonatait a Ruhr-völgy történelmi sínein, és tartsa be a pontos menetrendet. Kiváló részletességgel reprodukálva minden állomás, jelzés és mérföldpont olyan valóságosnak érzi magát, hogy szinte elérheti és megérintheti őket.





Az Ön feladata, hogy árut és utasokat szállítson át a történelmi Ruhr-Sieg vasútvonalon. Kezelje erőteljes mozdonyait a csavarodó vasút felett, amely a Ruhr-völgyön halad keresztül, és időben szállítsa rakományát. Akár vezetsz, akár lovagolsz, akár nézed az akciót, a legjobb élményben részesítheted a német vasút összes látványosságát és hangját.





Vegye kézbe a német villanymotor két ikonjának irányítását, a DB BR 185.2 tehergépjárművet és a DB BR 143 vegyes forgalmú mozdonyot. A hiteles AC Electric szimulációval, amelyet szakértői műszaki ismeretek és valós adatok támasztanak alá, a teljesítményt, a hangokat és az érzetet pontosan reprodukálták, hogy a valóságnak érezzék magukat.





Train Sim World®: A Ruhr-Sieg Nord minden képességű játékos számára elérhető, kezdők számára elérhető oktatóanyagokkal és szakértők számára haladó eljárásokkal. Akár a vonatok vezetését, akár a szakértői ismeretek felfrissítését szeretné elérni, a Train Sim World mindenre kiterjed. Érezze a részleteket, amikor belép a vezetőfülkébe, vegye át az irányítást, majd élje meg álmait a rendkívül részletes és magával ragadó környezet felfedezésével Ruhr-Sieg Nord-ban!





Válassza ki, hogyan szeretne játszani a Train Sim World: Ruhr-Sieg Nord játékban. Vegye át az irányítást és sajátítsa el az erőteljes mozdonyokat, időnként futva, vagy fontos feladatokat hajtson végre, vagy utasként lovagolva figyelje a világ múlását. Miért ne nézhetné meg az összes akció kibontakozását, és készítsen csodálatos képernyőképeket, vagy fedezze fel az összes rejtett gyűjtőt? Bármit is választana, rengeteg látnivaló és tapasztalat van a Train Sim Worldben: Ruhr-Sieg Nord.

Főbb jellemzők

A Ruhr-Sieg Nord 62 km-es útvonala Hagen és Finnentrop között

DB BR 185.2 DB forgalmi piros színben

DB BR 143 DB forgalomvörös színben

DB DoppelStockwagen (DoSto) járművek vezérlőautóval DB Traffic Red színben

Shimmns-TTU 722, Shimmns-U 708, Habbiins 344 és Roos-t 645 teherkocsik

Rendkívül részletgazdag, funkciókban gazdag vezetőfülkék, pontos, életszerű tulajdonságokkal és kezelhetőséggel mindkét mozdony számára

Hiteles és részletes hangfelvételek, valódi mozdonyokról rögzítve

Öt részletes és vonzó forgatókönyv az útvonalhoz

75 Gyűjthető tárgyak, köztük törött lámpák, útvonaltérképek, tüskés káposzták és a törvénysértő táblák.

A DB BR 185.2, DB BR 143 és a DoSto Control DABuzfa hozzáférhető oktatóanyagai a gyors kezdéshez

Kiterjedt 24 órás szerviz üzemmód

A Dovetail Games által fejlesztett SimuGraph® járműdinamikai motor és az Unreal Engine 4® technológia működteti

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World - Ruhr-Sieg Nord: Hagen - Finnentrop Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: