Betöltés...

Little Witch Academia: Chamber of Time (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.119 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezze fel a Luna Nova Akadémia rejtélyeit, és élvezze a Studio Trigger stílusú japán animáció varázslatos világát.

Csatlakozzon Akkóhoz és barátaihoz, hogy csapatként dolgozzon - feltölti a dungeonokat, varázslatos varázslatokat önt és boszorkányságot használva felfedezi a hét csodát és megoldja a rejtélyes időbeli eltolódást.

Hidd el a varázslatot, és használd ki az erőt és a barátságot ebben az oldalsó görgetésű akcióban, az RPG legyőzi őket.



• Stúdió-trigger stílusú animáció - bepillantást élvezhet a Little Witch Academia világába a világhírű Studio Trigger programból, exkluzív jelenetekkel, amelyek közvetlenül az Anime Stúdióból készülnek!



• Egyszerű és szórakoztató játék - Az RPG elemek és az oldalsó görgetés lehetővé teszi a rajongók számára, hogy szintjeikkel növeljék karakterüket, és olyan cseppeket találjanak, amelyek javítják az építést, miközben felfedezik.



• Éld az Anime-t - Kövesse az ismerős történetét, egy szívmelegítő, vicces és aranyos történetet az egész család számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Little Witch Academia: Chamber of Time (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: