Betöltés...

Train Simulator - Munich - Rosenheim Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.016 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Németországon át tartó München és Rosenheim közötti útvonal az egyik legfontosabb határon átnyúló vonal Ausztriáig szolgál, és ez a gyönyörű festői útvonal már elérhető a Train Simulator számára.



1860 és 1871 között épült, eredetileg egyvágányú útvonalként Ausztriába Németországból, a vonalat két sínre növelték, és Ausztria és Németország között a fővonal törzsét alkotta, összekötve a német Münchent az osztrák Bécs és Salzburg városokkal . A vonal fontos összeköttetéssé vált a két ország között, ami növelte népszerűségét a Trans-Europ Express és az Orient Expressz egyik legfontosabb folyosójaként.



1914-re napi 50 vonat haladt át az útvonalon, bár a háborús korlátozások miatt a szénhiány és a lassabb katonai vonatok miatt a forgalom erősen korlátozott volt. A vonal hamarosan teljes forgalmúvá vált, és ma számos vonat közlekedik Németország és Ausztria minden részébe.



A festői útvonal a Taurus vontatott gyorsvonatainak, valamint a regionális Taurus 2 és BR 423 többfunkciós egységeknek a városi tájak és a vidéki vidék keverékét látja el, München pedig a Grafing Bahnhofba tartó S-Bahn S4 vonatok és Rosenheim fővonalai közlekedésének központja. .



A München és Rosenheim közötti vasút 64 km-es (40 mérföldes) szakasza a vonatszimulátorhoz tartalmaz egy DB BR 423 többfunkciós egységet az S-Bahn szolgáltatásokhoz és egy DB BR 101-et RE utasállománnyal a fővonal expressz szolgáltatásaihoz.



Az útvonal teljesen felszerelt német jelző- és biztonsági rendszerekkel is, beleértve a SIFA, PZB és LZB jelzéseket, valamint az AFB vonat teljesítményszabályozását.

Forgatókönyvek

Hét forgatókönyv az útvonalhoz:

Reggeli futás

Rush Hour Challenger

Nem a Foggiest

Földalatti

Reggeli köd

Déli irányú S-Bahn

S-Bahn futás



További forgatókönyvek állnak rendelkezésre a Steam Workshopon online és játékon belül. A Train Simulator Steam Workshop forgatókönyvei ingyenesek és könnyen letölthetők, még sok órányi izgalmas játékmenettel kiegészítve. Mivel a forgatókönyveket naponta adják hozzá, miért nem nézi meg most!



Kattintson ide a Steam Workshop forgatókönyvek megtekintéséhez.

Főbb jellemzők

64km (40 mérföld) München és Rosenheim vonal

SIFA biztonsági rendszerek

PZB és LZB jelzés

AFB vonat teljesítményszabályozása

DB BR 423 több egység

DB BR 101 RE utasállománnyal

Az útvonal forgatókönyvei

Quick Drive kompatibilis

Letöltés mérete: 1,496mb

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator - Munich - Rosenheim Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: