Betöltés...

Batman: Arkham Knight Premium Edition (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 10.171 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Batman: Arkham Knight - Premium Edition tartalma:

- Batman: Arkham Knight alap játék

- Season pass



A Batman: Arkham Knight Season Pass új történeti küldetéseket, Gotham Cityt megszálló újabb főgonoszokat, új legendás Batmobilokat, fejlett kihívást jelentő pályákat, alternatív karakterkülsőket és új vezethető versenypályákat tartalmaz.





A Batman: Arkham Knight a Rocksteady Studios díjnyertes Arkham-trilógiájának epikus lezárásához érkezik. A kizárólag New-Gen platformokra fejlesztett Batman: Arkham Knight bemutatja a Rocksteady által egyedileg tervezett Batmobil változatát.



Légy te Batman

Éld át a teljes Batman-élményt, ahogy a sötét lovag bevonul a Rocksteady Arkham-trilógiájának befejező fejezetébe. A játékosok a Batmobil bevezetésével és az olyan jellegzetes funkciók, mint a FreeFlow Combat, a lopakodás, a bűnügyi helyszínelés és a navigáció továbbfejlesztésével soha nem látott módon válhatnak a világ legnagyobb nyomozójává.



Ismerd meg a Batmobil-t

A Batmobil egy teljesen új és eredeti dizájnnal kel életre, amely egyedi megjelenéssel és a fedélzeti high-tech kütyük teljes skálájával van felszerelve. Ezt legendás járművet úgy tervezték meg, hogy teljes mértékben vezethető legyen az egész játékvilágban és képes legyen átalakulni nagy sebességű üldözési módból katonai szintű harci módba. Ez a legendás jármű a játék tervezésének középpontjában áll és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hihetetlen sebességgel száguldjanak az utcákon Gotham City legveszélyesebb gonosztevőinek üldözése közben. Ez az ikonikus jármű minden tekintetben kiegészíti Batman képességeit, a navigációtól és a bűnügyi helyszíneléstől kezdve a harcig és a rejtvények megoldásáig, valódi és zökkenőmentes érzést keltve az ember és a gép egyesülésében.



A Rocksteady Arkham-trilógiájának epikus lezárása

A Batman: Arkham Knight során Gothan City városa káoszba fullad. A Batman: Arkham Asylumban lezajlott lázadások, amelyek a Batman: Arkham Cityben a rabok elleni pusztító összeesküvéssé eszkalálódott, a végső leszámolásban derül ki mi lesz Gotham jövője. Scarecrow kegyetlenségének miatt a város sorsa a tét, miközben mellé csatlakozik az Arkham Knight, egy teljesen új és eredeti karakter a Batman-univerzumban, valamint a többi hírhedt gonosztevő is köztük Harley Quinn, a Pingvin, Two-Face és a Riddler.



Fedezd fel egész Gotham City-t

A játékosoknak most először nyílik lehetőségük arra, hogy egy teljesen nyitott és szabadon bejárható játékvilágban fedezzék fel Gotham Cityt. Több mint ötször akkora, mint a Batman: Arkham City, és ugyanolyan bensőséges, kézzel kidolgozott részletességgel kelt életre, mint amiről az Arkham-játékok ismertek.



Most Wanted mellékküldetések

A játékosok teljesen átélhetik azt a káoszt ami áthatja Gotham utcáit. Szállj szembe magas rangú bűnözői lángelmékkel, miközben a játékosoknak lehetőség nyílik arra is, hogy az egyes gonosztevőkre koncentráljanak és leszámoljanak velük.



Új harci és eszköz funkciók

A játékosoknak több harci mozdulat és high-tech kütyü áll a rendelkezésükre, mint korábban valaha. Az új "siklás közbeni kütyük" képesség lehetővé teszi Batman számára, hogy olyan kütyüket használjon, mint a batarang, a grapnel pisztoly vagy a kötélvető siklás közben, míg Batman használati öve ismét frissült, és olyan új kütyüket tartalmaz, amelyek kibővítik a bűnügyi helyszínelést, a lopakodó bevetéseket és a harci képességeket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Batman: Arkham Knight Premium Edition (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: