Betöltés...

Total War: Rome 2 - Enemy at the Gates (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.236 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az Enemy at the Gates Edition tartalma



- Total War: ROME II - Emperor Edition

- Total War: ROME II - Seleucid Empire Faction Pack

- Total War: ROME II - Baktria Faction

- Total War: ROME II - Empire Divided

- Total War: ROME II - Hannibal at the Gates



Meddig megy Rómáért? Legyen a világ első nagyhatalma, és vezesse az ókori világ leghihetetlenebb és legnagyobb hadigépét. Katonai, gazdasági és politikai eszközökkel uralja dicsőséges birodalmának ellenségeit.



A felemelkedés csodálatot fog kelteni híveiben, de a kapzsiságot és a féltékenységet is vonzza, még a legközelebbi szövetségeseitől is.



Az árulás lecsap téged, vagy te leszel az első, aki bekapcsolja a régi barátokat? Mennyit hajlandó feláldozni Róma víziója érdekében? Harcolni fog a Köztársaság megmentéséért, vagy azt tervezi, hogy egyedül diktátorként - császárként - uralkodik?



Jellemzők:



- A díjnyertes Total War sorozat készítői új mércét állítottak fel a stratégiai játékminőség és mélység szempontjából, új magasságokba emelve a valós idejű és a körökön alapuló játékmenet keverékét.

- Epikus léptékű, körökre osztott kampánymód, amelyben megtervezheti az ismert világ meghódítását - bármilyen módon megfelelőnek tartja.

- Érezd a mennydörgő ütközetet, amikor a római háborús gép valós idejű harcban lép pályára. Férfiak tízezrei ütköznek össze csontszilánkos részletességgel, amelyet Ön közvetlenül irányít.

- Teljesen új grafikus motor: nézze meg az egzotikus ősi városokat és a hatalmas seregeket hihetetlen részletességgel, miközben pofátlan filmművészeti csaták folynak. Az új egység kamerák lehetővé teszik, hogy a csatát minden szempontból megtekinthesse.

- Teljesen skálázható élmény, a számítógépre vagy laptopra optimalizált teljesítménnyel. Tanúja lehet a Total War: Rome II fantasztikus mértékének, függetlenül attól, hogy milyen a specifikációja.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Total War: Rome 2 - Enemy at the Gates (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: