Betöltés...

Napoleon: Total War - The Peninsular Campaign (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.214 Ft



A JÁTÉKRÓL



A félsziget kampányában letölthető tartalom egy új és független kampány Napóleon számára: totális háború a Spanyol-félszigeten 1811 és 1814 között kialakult konfliktuson alapul. Ebben a korszakban adta a spanyol ellenállás a harcstílusukat: gerilla, vagy „Kis háború”.

1811 van, a háború a Spanyol-félszigeten több mint két éve tombol, vegyes vagyonnal és súlyos áldozatokkal mindkét oldalon. Az 1809. júliusi talaverai csata után Nagy-Britannia, Portugália és Spanyolország egyesített seregeinek madridi térségéből való kivonulását követően Wellington vikomtán visszavonult Portugáliába és összevonta erőit. Napóleon Armée d'Espagne-ja ismét megtámadta Portugáliát, de a behatolások hálózata eddig lehetetlennek bizonyult a franciák számára a sikeres támadáshoz. Wellington új támadást tervezett, hogy a betolakodókat elűzze Portugáliából, és végül a félszigetről. Bár Franciaország és az őket áruló hazaárulók visszaszorítják őket félszigetük szélére, Spanyolország még nem áll ki a harcból.

Válasszon a három érintett nemzet - Franciaország, Nagy-Britannia vagy Spanyolország - közül, és tapasztalja meg a napóleoni korszak egyik legintenzívebb konfliktusát.



Jellemzők:



- Új, független Ibériai-félsziget kampánytérkép, amely 32 ellenőrizhető régiót tartalmaz.



- Három játszható nemzet: a vadonatúj spanyol nemzet és a meglévő, de megújult Franciaország és Nagy-Britannia, mindegyiknek megvan a maga egyedi Célkitűzései és Missziói, valamint egy új, nem játszható portugál nemzet, amely a régiók egy részét irányítja.



- Játssza le a kampányt három különböző szempontból , mindegyik egyedi érzéssel:

- A franciák azért küzdenek, hogy távol tartsák az ellenállást, miközben a régiókat politikai összehangolásukra alakítják.

- A britek kezdetben nagyon korlátozottak a régiók számára, de elegendő jövedelmet kapnak Észak-Európától és Észak-Amerikától, hogy megengedhessék maguknak, hogy a gerillai segélyért cserébe felszabadítsák a régiókat a spanyolok felé.

- A spanyoloknak korlátozott a kiindulási helyzetük is, de állandó hozzáférésük van Guerrillas-hoz a franciák elleni hatékony csatatéri használat érdekében.

- 5 új gerilla egységtípus , minden nemzet által toborozható, ügyesen alkalmazható a harctéri lopakodásban, és további képességgel rendelkezik a frakció telepítési zónáin kívüli telepítésre: Tiradores (Skirmisher gyalogság), Cazadores, Lanceros (Lancer lovasság), Husares (könnyű lovasság), Leader (Tábornok).



- Összesen 28 új egység , elosztva a három játszható nemzet között, köztük a brit 95. puska, a francia Visztula Uhlans és a spanyol Coraceros Espanoles.



- Két új ügynök a politikai megtérés érvényesítésére:

- A provokátorok (csak francia és brit nemzetek) képesek előmozdítani az ellenzékellenes hangulatot a régiókban, zavargásokat gerjesztenek, csökkentik a kutatási időt és passzívan kémkednek.

- A papok (csak a spanyol és a portugál nemzetek) képesek előmozdítani az ellenzékellenes hangulatokat a régiókban, és zavargásokat gerjesztenek.

- Egy új Guerrillero ügynök a spanyol nemzet számára: hasonló egy kémhez, de új képességgel rendelkezik az ellenséges seregek zaklatására - zárja őket a helyükre egy körre, és kopáshoz vezet.



- Politikai összehangolási rendszer, amely a francia csatát a félbarát franciabarát hangulat növelése érdekében látja.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Napoleon: Total War - The Peninsular Campaign (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: