Betöltés...

Star Dynasties (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.392 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az emberiség éppen megtette első kísérleti lépéseit az űrben, amikor a Földanya katasztrofális pusztulása a galaxist új sötét korba sodorta. Évszázadokkal később az a néhány túlélő kolónia egyszerű feudális társadalommá stabilizálódott, képtelen felfogni vagy előmozdítani azokat a technológiai műtárgyakat, amelyeket a túléléshez használnak. Az arisztokrata elit közötti harcok eldöntik az emberi faj szétszórt töredékeinek sorsát.



A csillagrendszerek egy csoportjának vezetőjeként törekednie kell dinasztia fennmaradására és jólétére. Bővítse az eStar Dynasties Steam CD Keympire programját, terelje rakoncátlan vazallusait, építsen politikai szövetségeket, és navigáljon a napirendek, a politikai intrikák és a társadalmi kötelezettségek hálójában, hogy a galaxis uralkodó erejeként jelenjen meg.

JELLEMZŐK



Testreszabhatja karakterét, majd végigjátssza életüket és leszármazottaik életét, irányítva politikai háztartását a galaxis feletti uralomra

Bővítse birodalmát hódítással, vagy győzzön meg más uralkodókat, hogy diplomáciai úton csatlakozzanak a köreikhez. Tárgyaljon, fenyegessen vagy zsaroljon más uralkodókat, hogy megkapja, amit akar.

Ünnepelje eredményeit pazar teljesítményekkel, és hódoljon más uralkodóknak. Házasodjon el családtagjaival, hogy stabilizálja birodalmát, vagy külső szövetségeket építsen.

Védje hírnevét. Cselekedjen becsülettel és bátran, majd könyörtelenül csapjon le, amikor adódik a lehetőség. Hajtson igazságot vazallusaiért, vagy büntesse és használja ki bűneikért.

Használja kémeit, hogy felfedje ellenfelei titkait, vagy hazugságokat terjesszen róluk. Fogja le ügynökeiket, és tárgyaljon sajátjainak szabadon bocsátásáról.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Dynasties (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: