Betöltés...

Resident Evil 2 / Biohazard RE:2 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.942 Ft



A JÁTÉKRÓL

A műfajt meghatározó mestermű, a Resident Evil 2 visszatér, teljesen újjáépítve az alapoktól a mélyebb narratív élmény érdekében. A Capcom saját fejlesztésű RE Engine-jét használó Resident Evil 2 a klasszikus túlélőhorror-saga újragondolt változatát kínálja lélegzetelállítóan realisztikus látványvilággal, szívbemarkoló, magával ragadó hanggal, új, váll fölötti kamerával és modernizált irányítással az eredeti játék játékmódjain felül.



A Resident Evil 2-ben visszatér a klasszikus akció, a feszült felfedezés és a rejtvényfejtés, amely meghatározta a Resident Evil-sorozatot. A játékosok csatlakoznak az újonc rendőr Leon Kennedyhez és a főiskolai hallgató Claire Redfieldhez, akiket a Raccoon Cityben kitört katasztrofális járvány sodor össze, amely a lakosságot halálos zombikká változtatta. Mind Leon, mind Claire külön-külön játszható kampányt kap, így a játékosok mindkét karakter szemszögéből láthatják a történetet. A két rajongók által kedvelt karakter sorsa a játékosok kezében van, akik együtt dolgoznak a túlélésért és azért, hogy kiderítsék, mi áll a város elleni rémisztő támadás hátterében. Vajon élve megússzák?



Egy horror-klasszikus hátborzongató újragondolása

Az 1998-ban megjelent eredeti kiadás alapján az új játék teljesen újjá lett építve az alapoktól kezdve a mélyebb narratív élmény érdekében.



Egy teljesen új perspektíva

Az új, váll fölötti kameramód és a modernizált irányítási séma a túlélőhorror-élmény modernebb megközelítését hozza létre, és a játékosok az 1998-as kiadás eredeti játékmódjaival együtt egy emlékezetes utazást tehetnek.



Ijesztően realisztikus látványvilág

A Capcom saját fejlesztésű RE Engine-jén alapuló Resident Evil 2 lélegzetelállítóan fotorealisztikus látványt nyújt, miközben a lenyűgöző megvilágítás közvetlen, intenzív és atmoszférikus élményt nyújt, miközben a játékosok a Raccoon City Police Department (RPD) folyosóin barangolnak.



Állj szemben a groteszk hordákkal

A zombik rémisztően valósághű nedves vér effektusokkal kelnek életre, ahogy valós időben reagálnak, és azonnal látható sérülést okoznak, így minden golyó számít.



A sorozatot meghatározó ikonikus játékmenet

Vegyél részt az ellenséggel folytatott őrült harcban, fedezd fel a sötét, fenyegető folyosókat, oldj meg rejtvényeket a területek eléréséhez, gyűjtsd össze és használd a környezetben felfedezett tárgyakat a félelmetes, folyamatos túlélési harcban.



Lásd a kedvenc karaktereket teljesen új megvilágításban

Csatlakozz az újonc rendőrtiszt Leon S. Kennedyhez az első munkanapján, és az egyetemista Claire Redfieldhez, aki a bátyját keresi egy félelmetes zombijárvány közepette.



Bújj mindkét hős újonc bőrébe

Élvezd a külön játszható kampányokat Leon és Claire számára, így a játékosok mindkét karakter szemszögéből láthatják a történetet

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Resident Evil 2 / Biohazard RE:2 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: