Betöltés...

Strange Brigade (EU)

Ár: 56.574 Ft



A JÁTÉKRÓL

Indulj el egy egzotikus, veszélyekkel teli utazásra ebben az 1930-as évekbeli, 1-4 játékosnak szóló, külső nézetes kalandjátékban! Találkozz lüktető akcióval, alattomos csapdákkal és derék történetekkel!



Egy lebilincselő kaland

Vadászd le az elvetemült Setekit egy vadregényes kampányban, amely tele van veszélyes ásatási helyszínekkel, hatalmas piramisokkal és omladozó barlangokkal, amelyek tele vannak bőséges ellenségekkel, akiket vissza kell küldened a túlvilágra. Fedezd fel egyedül, vagy csatlakozz a 2-4 játékos online kooperatív játékban!



Négy rettenthetetlen szerencsevadász

Járd be az ókori világot a természetfeletti ellen kiképzett négy vakmerő ügynök egyikeként. Engedd szabadjára pusztító mágikus erőidet, és használj olyan erős prototípus fegyvereket, mint a tűzköpő Krakatoa, a jéghideg Chill Burster és az agyzúzó Blunderbuss!



Rosszindulatú szörnyek légiója

Nem Seteki az egyetlen mitológiai veszedelem, aki felébredt ... magával hozta hűséges fenevadak seregét is! Nézz szembe a rengeteg aljas nebáncsvirággal, köztük nyögő múmiákkal, tűzokádó bérgyilkosokkal, páncélos minotauruszokkal, óriás skorpiókkal és még sokkal, de sokkal rosszabbal!



Rengeteg félelmetes csapda

Tartsd szemmel a környezetedet, hogy kreatív módokat találj az ellenségeid lefülelésére! Fejezd le az élőholtakat pörgő pengékkel, süsd őket ropogósra tűzcsapdákkal, zúzd össze őket egy jól elhelyezett sziklával és így tovább. Ugye nem a csapattársaidra uszítanád őket?



Rengeteg rejtélyes feladvány

Tartsd nyitva a szemed a gyanús nyomok, titkos bejáratok és ősi szerkezetek után, amelyeket újra fel kell ébreszteni! Ki tudja, milyen csábító kincsek és elásott gazdagság vár rád a túloldalon...



Elbűvölő módok

Hívd ki magad két extra játékmódban 1-4 játékos számára. Próbáld ki a gyors tempójú Score Attacket, ahol a sebesség és a stílus találkozik, vagy szállj szembe a halálos ellenségek hullámaival az akciódús Horde módban!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Strange Brigade (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: