Betöltés...

ArcheAge: Unchained (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.957 Ft



A JÁTÉKRÓL



ArcheAge: Az Unchained az eredeti fantasy homokozó MMORPG ArcheAge egész világát kínálja egy új játékélményben. Az



ArcheAge: Unchained eltávolítja az akadályt a végső MMO élmény között. Élvezze az eredeti ArcheAge valaha hozzáadott összes frissítését és javítását, valamint rengeteg fantasztikus új funkciót!

Legyen az, aki szeretnél lenni



Számtalan osztálykombináció vár rád! Próbáljon ki 220 cserélhető osztályt, kombinálva 12 készség erejét. Kísérletezzen, cseréljen és fedezzen fel olyan osztályokat, amelyek bármilyen játékstílushoz illeszkednek, és mind ugyanazzal a karakterrel rendelkeznek!

Tedd, amit akarsz



Alakítsa meg a világot, és tapasztalja meg a szabadságot határok nélkül! A gyülekezők, a kézművesek és a kereskedők hajtják az ArcheAge: Unchained-t. A gazdaságod a tiéd. Különböző készségek elsajátítása az áruk készítéséhez és kereskedelméhez. Építsen saját házakat, hajókat és kastélyokat!

Találj hű szövetségeseket és harcolj ellenségeiddel



Prémium MMORPG erős PVP fókusszal. Ideális céhekhez és csoportos játékhoz! Készítsen hatalmas ostrommotorokat, hogy megrohanja a rivális várak szívét, és saját magának tartsa őket. Gyűjtse össze barátait, és bizonyítsa erejét több száz más játékossal szemben a nyílt világ csataterein!

Fedezze fel a világot a maga módján



Egyedülálló homokozó világ minden játékstílushoz! Vitorlázzon a hatalmas feltérképezetlen óceánon. Gyűjtsön hírnevet és vagyont. Hódítsa meg az eget és biztosítsa a kereskedelmi útvonalakat, hogy ellenőrizhesse az ellenség erőforrásainak áramlását. Bejárhatja a földeket rengeteg egyedi tervezésű jármű és tartó segítségével!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "ArcheAge: Unchained (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: