Betöltés...

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition + Fallout 4 G.O.T.Y. (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.927 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Az Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

A Fallout 4: Az év játéka kiadás a következőket tartalmazza:





Fallout 4

Fallout 4 - Automatron

Fallout 4 - Wasteland Workshop

Fallout 4 Far Harbor

Fallout 4 - Kontrasztok műhely

Fallout 4 Vault-Tec Műhely

Fallout 4 Nuka-World







Az Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Több mint 200 Az év játéka díj nyertese, a Skyrim Special Edition lenyűgöző részletességgel kelti életre az epikus fantáziát. A Special Edition tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és kiegészítőket, amelyek olyan új funkciókkal rendelkeznek, mint a remasterált művészet és effektek, a térfogati istensugarak, a dinamikus mélységélesség, a képernyő-tér tükröződése és így tovább. A Skyrim Special Edition a modok teljes erejét hozza a számítógéphez és a konzolokhoz. Új küldetések, környezetek, karakterek, párbeszéd, páncélok, fegyverek és egyebek - a modokkal nincs határa annak, amit megtapasztalhat.



Fallout 4: Az év játéka kiadás A

Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói, üdvözölnek titeket a Fallout 4 világában- ez a valaha volt legambiciózusabb játékuk, és a nyílt generáció következő generációja. világjáték.



A Vault 111 egyedüli túlélőjeként belépsz a nukleáris háború által elpusztított világba. Minden másodperc a túlélésért folytatott küzdelem, és minden választás a tied. Csak te tudod újjáépíteni és meghatározni a pusztaság sorsát. Üdv itthon.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition + Fallout 4 G.O.T.Y. (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: