Betöltés...

Unforeseen Incidents (Digitális kulcs - PC)

Ár: 65.829 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az előre nem látható események egy klasszikus stílusú, interaktív rejtély, amelyet egy gyönyörűen kézzel festett világban játszanak. Amikor Harper Pendrell kisvárosi ezermester egy haldokló nővel találkozik az utcán, akaratlanul is ördögi összeesküvésbe botlik - ezt a rejtélyt csak ő képes megoldani. Ismeretlen betegség terjed az ország egész területén, és köztük egy tudós, egy riporter és egy visszahúzódó művész tartja a kulcsot a megállításához. Veszélyes út vár, és minden lépés közelebb hozza Harpert a veszélyes fanatikusok kabalájához. Mielőtt megtudná, az emberiség jövőjéért vívott harcban találja magát, csakis megbízható többeszközével felfegyverkezve.



Talál-e Harper bátorságot az igazság feltárására és a járvány megelőzésére, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy engedjen magának a fertőzésnek? Csatlakozzon a Harperhez, és tapasztaljon meg egy kihívást jelentő nyomozást, okos párbeszédet és gazdag karaktereket ebben az izgalmas új kalandjátékban a Backwoods Entertainment és az Application Systems Heidelbergtől.



Jellemzők:



- Fedezze fel és oldja meg a folyamatban lévő katasztrófa mögött rejlő sötét rejtélyeket, és próbálja megmenteni az emberi fajt!

- Fedezzen fel rengeteg érdekes helyet kihívást jelentő rejtvényekkel

- Hallgasson meg egy bonyolultan rendezett filmzenét és teljes angol vagy német hangjátékot

- Élvezze a klasszikus stílusú rejtély kalandjátékot

- Íme gyönyörű, szeretettel kézzel festett 2D grafika több mint 60 háttérrel

- Találkozz sok érdekes karakterrel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Unforeseen Incidents (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: