Betöltés...

Shadowrun Triple Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.756 Ft





A JÁTÉKRÓL



3 elemet tartalmaz: Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut, Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition

A Shadowrun visszatér Az ember

találkozik a varázslattal és a géppel. Az év 2054. A mágia visszatért a világba, és felébresztette a mítoszok és legendák erőteljes teremtményeit. A technológia összeolvad a testtel és a tudattal. Elfek, trollok, orkok és törpék járnak közöttünk, miközben a könyörtelen vállalatok kiszáradják a világot. Ön egy árnyfutó-egy zsoldos, aki a társadalom peremén él, hatalmas vállalati arcológiák árnyékában, és napról napra túléli a készségeket és az ösztönöket. Amikor a nagyhatalmúaknak vagy az elkeseredetteknek munkát kell végezniük, akkor azt minden szükséges eszközzel elvégezheti.



A seattle -i metroplex városi terjeszkedésében egy titokzatos gyilkos keresése olyan nyomra vezet, amely a legsötétebb nyomornegyedektől a város legerősebb megakorpáiig vezet. Óvatosan kell lépkednie, igénybe kell vennie más futók segítségét, és el kell sajátítania a technológia és a mágia hatalmas erőit, hogy sértetlenül kiléphessen Seattle árnyékából.



A Shadowrun egyedülálló cyberpunk-meet-fantasy világa hatalmas kultuszra tett szert a közel 25 évvel ezelőtti létrehozása óta. Most az alkotó, Jordan Weisman visszatér a Shadowrun világába, modernizálva ezt a klasszikus játékkörnyezetet egyjátékos, körökre épülő taktikai RPG-ként.

A Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut a Harebrained Schemes kritikailag elismert Dragonfall kampányának önálló kiadása , amelyet először a Shadowrun Returns jelentős bővítéseként mutattak be . A Director's Cut számos új tartalommal és fejlesztéssel egészíti ki az eredeti játékot: 5 vadonatúj küldetés, alternatív befejezés, új zene, újratervezett kezelőfelület, csapat -testreszabási lehetőségek, megújult harci rendszer és még sok más - ez a játék végleges verziója ez az egyedülálló cyberpunk RPG élmény.

A Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition a Shadowrun: Hong Kong végleges változata, a Harebrained Schemes kritikusok által elismert Shadowrun cRPG sorozat harmadik önálló játéka. Ez a kibővített kiadás ingyenes frissítésként adja hozzá a játékhoz a teljesen új, 6+ órás Shadows of Hong Kong bónusz kampányt - ezáltal a rajongók által elért finanszírozási célt a Harebrained Schemes vadon sikeres Shadowrun: Hong Kong Kickstarter programjában. A kiterjesztett kiadás hangos kommentárokat is hozzáad a játékhoz, valamint a játék kezdeti bevezetése óta a fejlesztések hosszú listáját - beleértve az új vizuális effekteket, a frissített párbeszédet és az új szerkesztői funkciókat (a felhasználók által létrehozott tartalomhoz). Tapasztalja meg a leglenyűgözőbb Shadowrun RPG -t, amelyet 2015 egyik legjobb RPG -jének és stratégiai játékának neveznek!



HONG KONG. Stabil és virágzó kikötő a káosz, a háború és a politikai zűrzavar tengerében. A hongkongi szabad vállalkozási zóna az ellentétek országa - a hatodik világ egyik legsikeresebb üzleti központja, és a világ egyik legveszélyesebb terjeszkedési helyének ad otthont. Fényes fények, csillogó tornyok és nyugtalan szellemek országa, ahol az élet olcsó, és minden eladó.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shadowrun Triple Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: