Betöltés...

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition (EU)

Ár: 25.472 Ft



A JÁTÉKRÓL

Állítsd össze a csapatodat, és készülj fel egy új, gyökerekhez visszatérő szerepjátékos kalandra! Beszéld meg a döntéseidet a társaiddal; harcolj az ellenséggel a körökre osztott harcokban, fedezd fel a nyitott világot, és lépj kapcsolatba mindennel és mindenkivel, akit csak látsz. Csatlakozz egy barátoddal, hogy online kooperatív játékban játszhass, és a hatékony szerepjáték-eszközkészlet segítségével alakítsd ki saját kalandjaidat.



Történet

A Divinity: Original Sin-ben egy fiatal Source Hunter szerepét öltöd magadra: a feladatod, hogy megszabadítsd a világot azoktól, akik a legaljasabb mágiákat használják. Amikor egy rutinszerű gyilkossági nyomozásba kezdesz, hirtelen egy olyan összeesküvés közepén találod magad, amely az idő szövetét is megrengeti.



Játékmenet

Tapasztald meg a lebilincselő parti- és körökre osztott harcrendszert. Manipuláld a környezetet, és használd a képesség- és varázslat-kombókat, hogy legyőzd a számos ellenfeledet: Használj mágiát, hogy esőt varázsolj az ellenségeidre, majd varázsolj villámot, hogy ropogósra süssd őket. Kísérletezz különböző képességkombinációkkal, hogy tönkretedd az ellenség és a városlakók napját egyaránt. A Divinity: Original Sin egy olyan játék, amely rengeteg szabadságot és rengeteg játékmechanikát ad, amelyeket felhasználhatsz vagy kihasználhatsz. A játék epikus története a végső célod felé terelhet, de hogy hogyan jutsz el oda, az csakis rajtad múlik. Vagy rajtad és egy barátodon, hiszen a Divinity: Original Sin teljesen kooperatív módon is játszható, és online és helyi drop-in/drop-out többjátékos móddal is rendelkezik. A nagyszerű kalandok még nagyszerűbbek lesznek, ha egy megbízható harcostárssal osztozol rajtuk!



Teljes körű átalakítás

Több ezer fejlesztés, teljes hangalámondás, új játékmódok, teljes kontroller-támogatás, osztott képernyős kooperatív játékmód, több órányi új és átdolgozott történet, vadonatúj befejezés, új fegyverstílusok, új képességek, új rejtvények, új ellenségek, jobb zsákmány, kiegyensúlyozottabb játékmenet és még sok más!



Új játékmódok a mégtöbb újrajátszási lehetőségért

Az Explorer mód tökéletes a történetre összpontosító szerepjáték rajongók számára. A Classic mód azoknak lesz kedvére, akik a kiegyensúlyozott kihívásokat keresik. A Tactician mód a harcedzett játékosoknak való, teljesen átdolgozott összecsapásokkal, különböző csapdákkal és új, okosabb ellenségtípusokkal. Valamint az Honour mód, amelyet a taktikai zseniknek terveztek!



Jellemzők:

- Fedezd fel a mély és epikus történetet

- Fedezz fel számos különböző környezetet

- Játssz egy barátoddal kooperatív többjátékos módban

- Légy részese egy reaktív, élő és hatalmas nyílt világnak

- Az osztályok nélküli karakteralkotás lehetővé teszi, hogy megtervezd a kívánt karaktert

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Divinity: Original Sin - Enhanced Edition (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: