Betöltés...

Shift 2: Unleashed (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.796 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kritikusok által elismert Shift játéksorozat visszatér a pályára a Shift 2 Unleashed-del. Az eddigi legmeghittebb versenyzői videojáték-élmény, amely a valódi versenyzői élményt eleveníti fel, a volán mögött ülve és a Driver's Battle-ben való versenyzés minden intenzitásával és mámorával.



A játékba való elmerülés következő szintje

Tapasztald meg a viszcerális, belső názetű versenyzést, mint még soha. A teljesen új sisakkamera valósághűen rekonstruálja a vezető fejmozgását, amely páratlan sebességérzetet nyújt: hajolj és dőlj be a kanyarok csúcspontjába, érezd minden karcolás, ütközés és karambol hatását, tapasztald meg a pilótafülke valódi rezgéseit, és még sok minden mást.



Valódi realisztikus versenyzés

A Shift 2 Unleashed újradefiniálja az autóverseny-szimulátor műfaját azzal, hogy életre kelti a versenynapok hangulatát.... A FIA GT1 világbajnokság és a GT3 Európa-bajnokság, valamint a valós versenyzők, pályák és autók segítségével ez a jövő szimulátora a mai adrenalin-éhes versenyzők számára.



Testre szabhatod járműved a látvány, vagy a győzelem érdekében!

Engedd szabadjára kreativitásodat, hogy a világ legelitebb nagy teljesítményű járműveit tűzokádó fegyverekké alakítsd. Testre szabhatod a motort, a karosszériát, a felfüggesztést és még sok minden mást, majd bármelyik módban próbára teheted a tökéletes versenygépedet. Akár az a célod, hogy egy 1000 lóerős Econobox-al, vagy egy felturbózott GTR-el versenyezz, szinte korlátlan lehetőséged van arra, hogy uralkodj a pályán, ahol minden másodperc számít.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shift 2: Unleashed (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: