Betöltés...

Watch Dogs 2: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.495 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Watch Dogs 2: Deluxe Edition tartalma:

- Watch Dogs 2 alapjáték

- Digital Deluxe Pack

- Urban Artist csomag

- Punk Rock csomag





2016-ban a ctOS 2.0-t, a városi infrastruktúrát hálózatba kapcsoló fejlett operációs rendszert több amerikai városban is bevezették, hogy biztonságosabb és hatékonyabb metropoliszokat hozzanak létre. Használd fegyverként a hackelést a Watch Dogs 2 hatalmas és dinamikus nyílt világában. A hackelés és a Dedsec erejével az oldaladon indítsd el az évszázad hackelését, döntsd le a ctOS 2.0-t, és add vissza a szabadságot annak, akihez tartozik: az embereknek.



Szabadítsd fel az embereket

Játssz Marcus Holloway szerepében, aki a technológiai forradalom szülőhelyén, a San Francisco Bay Area-ban élő zseniális fiatal hacker. Csatlakozz a Dedsec nevű hírhedt hackercsoporthoz, és fedd fel a ctOS 2.0 rejtett veszélyeit, amelyet a korrupt vállalatok kezében jogtalanul használnak a polgárok tömeges megfigyelésére és manipulálására.



Légy üdvözölve a San Francisco Bay Area-ban

Fedezz fel egy hatalmas és dinamikus nyílt világot, amely hihetetlenül sokféle játéklehetőséget kínál. Hackeld át magad a forgalmon, miközben veszélyes autós üldözésekben veszel részt San Francisco kanyargós utcáin, járd be Oakland színes és vibráló negyedeinek háztetőit, és szivárogj be a Szilícium-völgy vállalatainak élvonalbeli irodáiba. A technológiai forradalom szülőhelyén számos titkot fedezhetsz fel.



A hackelés a fegyvered

Hackeld meg a város infrastruktúráját, minden csatlakoztatott eszközt és mindenki személyes adatbázisát. Vedd át az irányítást drónok, autók, daruk, biztonsági robotok és még sok más felett. Hackeld meg ellenségeidet és a járókelőket egyaránt - manipuláld őket különböző módokon, hogy kiszámíthatatlan eseményláncokat indíts el. Minden személy, bármilyen jármű, amit vezethetnek, bármilyen csatlakoztatott eszköz, amivel rendelkeznek, feltörhető.



Te irányítasz

Használd a hackelést és a lopakodást, hogy teljesítsd a küldetéseket anélkül, hogy egyetlen ellenséget is megölnél, vagy kombináld a hackelést és a fegyvereidet egy kegyetlenebb megközelítéshez. Fejleszd a különböző készségeket a játékstílusodnak megfelelően, és fejleszd a hacker eszközeidet - RC autók, quadcopter drónok, 3D nyomtatott fegyverek és még sok más.



Játssz együtt zökkenőmentesen a barátaiddal

Maradj kapcsolatban barátaiddal a vadonatúj, zökkenőmentes többjátékos élményben, amely magában foglalja a kooperatív és a PvP tevékenységeket is, mindezt egy közös, nyitott világban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Watch Dogs 2: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: