Betöltés...

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 9.387 Ft



A JÁTÉKRÓL Vidd magaddal a másik világot



Utazz vissza a másik világba a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch játékban

A LEVEL-5 klasszikus története most először Nintendo Switch-re érkezik. Csatlakozz Olivérhez, aki egy új barátok és kegyetlen ellenségek által egyaránt lakott világban kalandozik annak reményében, hogy egy tragikus eset után visszahozza édesanyját. A varázslótárs egy példányával a kezében és hű barátjával, Drippy-vel az oldalán, beutazza ezt a részletgazdag fantáziavilágot, hogy megszelídítse az familiar-okat, felvegye a harcot az ellenséggel és legyőzze a számtalan kihívást, amelyek közte és anyja megmentése között állnak.



Játékmenet

Ez a bájos mese a legendás Studio Ghibli által készített animációs forgatókönyvek és a híres Joe Hisaishi által komponált zene segítségével bontakozik ki. A Ni no Kuni: Wrath of the White Witch a gyönyörű animációs látványvilágot, a mesteri történetmesélést és a magával ragadó zenét ötvözi, hogy egy olyan epikus szerepjáték-kalandot hozzon létre, amelyhez foghatót még senki sem látott.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ni No Kuni: Wrath of the White Witch (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: