Betöltés...

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic - Northrend Heroic Upgrade (DLC) (EU)

Ár: 26.177 Ft



A JÁTÉKRÓL

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic – Northrend Heroic Upgrade tartalma:

- 70-es karakter szintnövelő

- Expert Riding Skill az erősített karakter számára

- Felszerelés, hátas és kezdő arany az erősített karakter számára

- Egy pingvin kisállat, Pebble

- A Fishspeaker’s Lucky Lure nevezetű toy, amivel megidézheted a saját tuskarr horgásztársadat





A Lich King visszatért. Éld át újra a legendás kiegészítőt, és utazz el Northrend jeges területeire, ahol Arthas, a Lich King uralkodik a Fagyott Trónon ülve. Az ő célja nem más, mint hogy a gonosz élőhalott seregeinek segítségével minden életet kiirtson Azerothon.



Éld át újra a klasszikust

Azeroth és Outland területei már meg lettek hódítva. Most egy új fenyegetés ütötte fel a feját Northrend jeges kontinensén – a Lich King és az élőhalott serege. Szállj szembe a Scourge-el, és magával a Lich King-el is a Jégkorona Citadella tetején.



A Lich King

Gonoszsága legendás. Hatalma és kegyetlensége felülmúlhatatlan. A Scourge Ura, a Frostmourne, vagyis a Fagyhalál elátkozott rúnapenge birtokosa és a szabad népek ellensége, a Lich King semmitől sem riad vissza, hogy végrehajtsa tervét – kioltson minden életét Azerothban. Éld át újra a legendás történetet és vess véget az uralmának.



A Death Knight karakterosztály

Sajátítsd el a Death Knight-ok nekromanta képességeit, és használd a karakterosztály számára exkluzívan elérhető Runecarving mesterséget, hogy felerősítsd a fegyvereidet. Hozz létre egy új Death Knight karaktert, 55-ös szintről kezdve, és szabadulj ki a Lich King markából, hogy a saját sorsodat alakíthasd.



Fedezd fel Northrend kontinensét

A Lich King csatlósainak száma végtelen, az elszántsága pedig határtalan. Szedd össze minden erődet, és készülj fel a csatára. Szinteződj a küldetéseken és zónákon keresztül, egészen 80. szintig. Támadd meg a félelmetes Harag Kaput, csatázz a Wintergrasp-tónál, fedezd fel Dalaran titkait, és még annyi más.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic - Northrend Heroic Upgrade (DLC) (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: