Betöltés...

Sudden Strike 4 (Complete Collection) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.458 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



A Sudden Strike 4: Complete Collection a rajongók számára a végső második világháborús stratégiai élményt kínálja, amely tartalmazza a fő Sudden Strike 4 játékot és mind az öt korábban kiadott DLC-t: Kurszki csata, Road to Dunkirk, Finnország - Winter Storm, Afrika - Desert War és The Csendes-óceáni háború.

A Hirtelen Sztrájk 4 három kiterjedt hadjáratból indul ki a második világháború csataterei között. Parancsoljon a brit és az amerikai, a német vagy a szovjet csapatoknak a háború legikonikusabb konfliktusaiban, és több mint 100 különböző egységet vezessen csatába. Bizonyítsa be stratégiai szakértelmét több mint 20 igényes egyjátékos szcenárióban, a kihívásokra összpontosító csatározási módban és az ultra-versenyképes többjátékos módban.

A Road to Dunkirk-ben élje át a világ eddigi egyik legmerészebb katonai mentő missziójáig vezető csatákat - a brit expedíciós erők és a francia katonák 1940-es német felettesekből történő kiürítését.

Vigye a szovjet erőket Finnországba a téli háború Viiborg offenzívája során , és vegyen részt a leghírhedtebb finn és szovjet katonai konfliktusokban Finnországban - a téli viharban. Harcoljon finnként egy elsöprő fenyegetés ellen, vagy játsszon a szovjeteként, és törje össze az utolsó finn védelmi vonalakat.

Afrika - A sivatagi háború a hideg északról Afrika könyörtelen és durva sivatagjaira tereli a beállítást. Vezesse a tengelyhatalmakat Líbiába, Tunéziába és Egyiptomba való inváziójuk során, hogy leverjék a felkészületlen amerikai erőket, vagy átvegyék a szövetségesek parancsnokságát, és újraéljék azokat a csatákat, amelyek a nyugati sivatagi kampány áradatát megfordították.

Gyűjtse össze erejét egy teljes támadásra a csendes-óceáni partokon. Tapasztalja meg a délkelet-ázsiai kampány leghevesebb csatáit, mint még soha, mivel a csendes-óceáni háború rögtön belevesz a szövetséges erők és a japán császári hadsereg közötti konfliktusba.



Jellemzők:



- A Sudden Strike 4: Complete Collection reális, valós idejű stratégiai játékmenetet kínál taktikai mélységgel és történelmi beállítással 11 kampányban, 45 felett

küldetések és több mint 200 különféle egység teljes csomagban.

- Minden elérhető ingyenes tartalomfrissítést tartalmaz, több mint 10 új térképpel és játékbeli finomítással.

- Parancsoljon német és szovjet erőknek a kurszki csatában - a második világháború egyik legnagyobb harckocsijában!

- A Road to Dunkirk 4 új missziót, 2 új parancsnokot és 10 teljesen új egységet, valamint további épületeket és hajókat tartalmaz.

- Finnország - A Winter Storm 6 új missziót, 3 új parancsnokot és 19 vadonatúj járművet tartalmaz, valamint további épületeket és egységeket.

- Afrika - A sivatagi vihar 6 új küldetést, 5 új parancsnokot és 30 új járművet tartalmaz, köztük egy orvosi teherautót.

- A csendes-óceáni háború 10 új missziót, 6 új parancsnokot és több mint 50 új járművet tartalmaz, köztük repülőgép-hordozókat.

- Alkalmazza és finomítsa több mint 20 neves parancsnok, például Heinz Guderian, George S. Patton vagy Charles de Gaulle katonai doktrínáját az

egyes forgatókönyvek eltérő stratégiai és taktikai megközelítéséhez.

- Versenyezzen más parancsnokokkal, vagy hívja ki az ellenséges AI ellenségeket versenyképes többjátékos módban

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sudden Strike 4 (Complete Collection) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: