Betöltés...

Fishing Sim World: Pro Tour (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.214 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Deluxe Edition tartalmazza az alapjátékot és az exkluzív kiegészítő tartalmat, beleértve a 20 000 Tackle Pontot, a Fishing Sim World Deluxe Edition hajót, 5 Deluxe csalit, 2 Deluxe Edition kapucnis pulcsit, 2 Deluxe Edition játékon belüli pólót és 2 Deluxe Edition sapkát.



A Fishing Sim World: A Pro Tour egy autentikus karrier módot kínál, ahol elit horgászokig versenyezhet, akik a világ több mint 100 legjobb horgászával versenyeznek a basszus, a ponty és a ragadozó halászat során, miközben felszabadítják a szponzorálási lehetőségeket, megszerzik a karrierjövedelmet és a közösségi médiát. követők, ahogy megy.



JÁTÉKOSD MEG AZ ÚTJÁT



Az egyéni többjátékos lehetővé teszi a szabályok megadását, amikor online felveszed ismerőseidet. Válasszon különböző lehetőségeket, például a fordulók számát, a meccs hosszát, a fogási fajokat, a helyszínt, az időjárási viszonyokat stb. Vegyen részt a Dovetail Fishing League-et alkotó online versenyeken, hogy megszerezze a hőn áhított címet és a nagy jutalmakat.



JÁTSSZ A LEGJOBB ELLEN



A világ több mint 100 legjobb horgásza mellett - a Fishing Sim World: Pro Tour-ot Scott Martin, minden idők legsikeresebb FLW Tour basszushorgásza, valamint a Discovery Scott Scott Challenge TV-műsorának műsorvezetője teljes mértékben jóváhagyja. Channel és Ali Hamidi, a Korda vezető horgásza, valamint az ITV Monster Carp és The Big Fish Off vezető producere és műsorvezetője.



A SZERENCÉNEK SEMMIT KELL VÉGZNI vele



A 10 helyszín változatosságának elsajátításához minden képességére és taktikájára szüksége lesz. Használja csónakos szonárját és GPS-jét a Bass túra célpontjain, a Guntersville-tónál és a Travis-tónál, vagy hajtson le a híres Gigantica pontyhorgásztavakra és a Linear Fisheries Manor Farmra.

Több száz felszerelés közül választhat, több mint 50 engedéllyel rendelkező partner között, köztük 13 Fishing, Evinrude, Booyah, Korda és RidgeMonkey. Szüksége lesz minderre, ha megcélozza a 29 különféle halfajt, például a sügért és a pontyot, a barnát és a szivárványos pisztrángot, a Wells harcsa és a Csatorna harcsa fajtákat, mindegyiknek saját hal-viselkedési rendszerrel rendelkezik, és olyan kérdések érintik, mint az időjárási viszonyok és a napszak .



Főbb jellemzők:



- Karrier mód - Vegyen részt több mint 100 profi horgász között, köztük Scott Martin, Jacob Wheeler, Ali Hamidi és Ian Russell. Válasszon utat a Bass, Carp és a Predator közül, vagy válassza mind a hármat. Az utad a kezedben van, és képes bármikor megváltoztatni a fegyelmedet. Nyerjen szponzori lehetőségeket, és szerezzen közösségi média-követőket, valamint karrierjövedelmet, amint amatőrből elitvé válik.



- Custom Multiplayer - Halászhasson barátaival online, és válassza ki a saját lehetőségeit, például a fordulók számát, a mérkőzés hosszát, a fogási fajokat, a helyszínt, az időjárási viszonyokat és a napszakot



- Online versenyek - Vegyen részt a Dovetail Fishing League-ben, hogy megpróbálja megszerezni a hőn áhított címet a nagy jutalmakért.



- Helyszínek, felszerelések és fajok - 10 helyszín, köztük 5 amerikai basszus és 5 európai helyszín. Több mint 50 engedéllyel rendelkező partner, több száz felszerelést és 29 különböző halfajt kínálva.



- Community and Mastery Challenge rendszer - Komplett közösségi, heti és játékon belüli mastery kihívások az exkluzív elemek kinyitásához.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fishing Sim World: Pro Tour (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: