Betöltés...

Resident Evil 4/5/6 Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.257 Ft





A JÁTÉKRÓL



3 elemet tartalmaz: Resident Evil 4 / Biohazard 4, Resident Evil 6 / Biohazard 6, Resident Evil ™ 5 / Biohazard 5

Resident Evil 4 / Biohazard 4

A resident evil 4 -ben Leon S. Kennedy különleges ügynököt küldik küldetésre, hogy megmentsék az amerikai elnök elrabolt lányát. Amikor egy vidéki faluba talál Európában, új fenyegetésekkel kell szembenéznie, amelyek eltérnek a sorozat korábbi részeinek hagyományos, zombi ellenségeitől. Leon szörnyű új lényekkel harcol a Las Plagas nevű új fenyegetés hatására, és szembeszáll egy ellenséges agresszív csoporttal, köztük az elme által irányított falusiakkal, akik Los Illuminadoshoz kötődnek, az elrablás mögött álló titokzatos kultuszhoz.

Resident Evil ™ 5 / Biohazard 5

A régi konfliktusok hamvaiból új rémület támad. Az Umbrella Corporation és halálos vírusok terméke megsemmisült és visszatartották. Ám egy új, veszélyesebb fenyegetés jelent meg. Évekkel azután, hogy túlélte a mosómedveváros eseményeit, Chris Redfield világszerte küzd a bio-biológiai fegyverek csapásával.



Chris jelenleg a Bio-terrorizmus Biztonsági Értékelő Szövetség (BSAA) tagja, és Afrikába küldik, hogy megvizsgáljon egy biológiai ágenst, amely a lakosságot agresszív és zavaró lényekké változtatja. A BSSA másik helyi ügynökével, Sheva Alomarral közösen együtt kell dolgozniuk, hogy megoldják az igazságot a zavaró fordulat mögött. A forradalmian új co-op játékmóddal rendelkező Resident Evil 5 lehetővé teszi a játékosok számára a félelem együttes megtapasztalását, miközben a rémület kimegy az árnyékból és a napvilágra.

Resident Evil 6 / Biológiai veszély 6

Az akciót és a túlélési horrort ötvöző Resident Evil 6 2013 -as drámai horrorélménynek ígérkezik. A Resident Evil kedvencei, Leon S. Kennedy, Chris Redfield és Ada Wong új karakterekkel, köztük Jake Mullerrel érkeznek, hogy új horrorral nézzenek szembe. virulens C-vírus, ahogy a narratíva Észak-Amerika, a háború sújtotta kelet-európai Edonia állam és a kínai Lanshiang város között mozog.



A négy különálló, mégis egymásba fonódó történetszállal, amelyek mindegyike saját főszereplővel rendelkezik egyéni vagy együttműködési játékhoz, offline és online egyaránt, nemcsak a Resident Evil 6 nyújt különböző perspektívákat és játékstílusokat, hanem a az innovatív Crossover szerelő játékosok képesek lesznek összefogni és megosztani a borzalmat. A játék kulcsfontosságú pillanataiban akár négy játékos is összeállhat online, hogy megoldjon egy adott helyzetet, egyes szakaszokban pedig a szokásos partnerségeket felcserélve tovább növelik a játék mélységét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Resident Evil 4/5/6 Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: