Betöltés...

Doom Slayers Collection EU (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.385 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Doom: Slayers Collection tartalma:

- Doom teljes játék

- Doom II teljes játék

- Doom 3 teljes játék

- Doom (2016) teljes játék





Harcolj a démoni hordákkal, vadássz a Mother of Demons-ra, majd állítsd meg a pokol invázióját több mint 30 akciódús pályán keresztül!



A kultikus klasszikus visszatér!

Az eredetileg 1997-ben Nintendo 64-re megjelent Doom 64 egy belső nézetes akciójáték, amely közvetlen folytatása a Doom II eseményeinek. A Doom 25. évfordulójának megünneplésére 2020-ban megjelent a Doom 64 felújított változata PC-re és konzolokra.



Történet

Évek teltek el azóta, hogy megállítottad a Pokol földi invázióját. Az emberiség biztonsága érdekében az UAC karanténba zárt kutatási létesítményei elhagyatottan és elfeledve maradnak a Marson... egészen mostanáig. Egy sérült műholdról érkező jel arra utal, hogy még mindig létezik egy démonok feltámasztására képes entitás. Mint az egyetlen túlélő katona, aki harcolt a pokol erői ellen, magányos keresztes hadjáratra indulsz, hogy levadásszd a Mother of Demons-t és megállítsd az újabb démoni inváziót.



Jellemzők:

- Felújított grafika

- Több mint 30 akciódús pálya

- Szélesképernyős felbontás támogatás

- Továbbfejlesztett egér és billentyűzetvezérlés

- További "Lost Levels" pályák, amelyek folytatják a történetet







Doom II

Az id Software által fejlesztett és eredetileg 1994-ben megjelent Doom II egy kritikusok által elismert, belső nézetes lövöldözős akciójáték, valamint az első játék folytatása. A továbbfejlesztett változat 2019-ben jelent meg PC-re, konzolokra és mobileszközökre, hogy az alapjáték továbbfejlesztett változatával és a kiegészítő tartalmakkal egy helyen játszhass!



Ne feledkezz meg a jutalmadról!

Jelentkezz be a Slayers Club fiókoddal, hogy egy retro ihletésű, bronzszínű Doom Marine kinézetet és egy hozzá illő névtáblát kapj a Doom Eternal játékhoz.



Történet

A pokol megszállta a Földet, és hogy megmentsd, még hatalmasabb démonokkal kell megküzdened, még erősebb fegyverekkel. Az úttörő Doom (1993) szeretett folytatása megismerteti veled a brutális Super Shotgun-t, a hírhedt Icon of Sin Boss-t és a még hevesebb belső nézetes akciót.



TNT: Evilution

Az UAC áthelyezte kísérleteit a Jupiter egyik holdjára. Egy ellátóhajónak tévesztett űrhajónak engedélyezték a bejutást. Ám amikor a bázis közelébe ért, démonok özönlöttek ki belőle. Minden bajtársukat lemészárolták vagy zombivá tették. Ezúttal nem a túlélésről van szó. Hanem a bosszúról.



The Plutonia Experiment

A nemzet legjobb tudósai mindent megtettek, hogy bezárják a Pokol hét interdimenzionális kapuját, de egy átjáró továbbra is nyitva marad. Egyedül kell beszivárognod a feldúlt bázisra, legyőznöd a démoni Gatekeeper-t, és lezárnod az utolsó Pokol-kaput, mielőtt az élőhalottak átvennék az uralmat a világ felett.



További Masters-szintek

Az eredetileg "Master Levels for Doom II" néven megjelent kiegészítő több mint húsz további szintet tartalmaz, amelyek mindegyike az alapjátékban is megtalálható pokoli rémségekkel és akcióval rendelkezik. Mindegyik pályát független tervezők készítették az id Software felügyelte alatt.



Jellemzők:

- Felújított grafika

- Szélesképernyős felbontás támogatás

- Továbbfejlesztett egér és billentyűzetvezérlés

- Helyi osztott képernyős többjátékos kooperatív és PvP módok

- Ingyenes, közösségi kiegészítő tartalom - több mint 10 kiegészítő, köztük Sigil, Rekkr, Syringe, Double Impact, Arrival, Revolution és még sok más







Doom 3

Az id Software által fejlesztett és 2004-ben megjelent Doom 3 egy kritikusok által elismert, horror/akció belső nézetes lövöldözős játék.



Történet

Hatalmas démoni invázió lepte el az Union Aerospace Corporation (UAC) Mars-kutatóközpontját, csak káoszt és borzalmat hagyva maguk után.



Játékmenet

A kevés túlélő egyikeként a pokol teremtményei ellen kell harcolnod a fegyverarzenálodban található különféle fegyverek segítségével. Vajon sikerül túlélned a rád váró démonok hordáját?







Doom

A Doom egy brutálisan szórakoztató és kihívásokkal teli modern lövöldözős élményként tér vissza. A könyörtelen démonok, hihetetlenül pusztító fegyverek, valamint a gyors, gördülékeny mozgás adja az alapját az intenzív, belső nézetes harcnak - akár démonhordákat pusztítasz el a pokol mélyén az egyjátékos kampányban, akár barátaiddal versenyzel a számos többjátékos módban.



Történet

Okkal jöttél ide. A Union Aerospace Corporation hatalmas kutatási létesítményét a Marson ádáz és nagyhatalmú démonok lepték el, és csak egy ember áll a világuk és a miénk között. A Doom Marine magányos tengerészgyalogosaként egy dologra lettél aktiválva: meg kell ölnöd őket.



Könyörtelen kampány

Nincs lehetőség fedezékbe vonulni vagy megállni, hogy regenerálódjon az életerőd, miközben visszavered a pokol tomboló démonhadait. Kombináld a futurisztikus és ikonikus fegyverek arzenálját, a fejlesztéseket, a mozgást és a fejlett közelharc-rendszert, hogy kreatív és erőszakos módon üsd le, vágd le, taposd, zúzd össze és semmisítsd meg a démonok soha véget nem érő hordáit!



Többjátékos mód

Uralkodj ellenfeleiden a Doom jellegzetes, gyors tempójú aréna stílusú harcában. Mind a klasszikus, mind a teljesen új játékmódokban semmisítsd meg az ellenségeidet, felhasználva az ügyességed, a nagy erejű fegyverek, a függőleges mozgás és az egyedi erősítők keverékét, amelyekkel akár démonként is játszhatsz.



Végtelen lehetőségek

A Doom SnapMap egy nagy teljesítményű, de könnyen használható játék- és pályaszerkesztő, amely minden platformon korlátlan játékélményt tesz lehetővé. Mindenféle korábbi tapasztalat vagy különleges szakértelem nélkül bárki gyorsan és egyszerűen képes létrehozni és vizuálisan testre szabni pályákat. Azonnal játszhatsz az alkotásoddal, megoszthatod egy barátoddal, vagy elérhetővé teheted a világ minden táján élő játékosok számára!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Doom Slayers Collection EU (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: