Betöltés...

Stray Gods: The Roleplaying Musical (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.720 Ft



A JÁTÉKRÓL

Istenek. Románc. Gyilkosság. Zenés darabok? Játssz Grace szerepében egy olyan világban, ahol a görög istenek rejtőzködve közöttünk élnek. Változtasd meg a sorsodat, miközben a zenei meggyőzőerőd segítségével dalra fakasztod a barátokat, ellenségeket és szeretőket, hogy megfejtsd a Last Muse halálának rejtélyét.



Egy szerepjáték-musical

Egy modern fantasy világban a főiskolát otthagyó Grace megkapja a Muse erejét- egy olyan erőt, amelyre szüksége lesz ahhoz, hogy kiderítse az elődje halála mögött rejlő igazságot, mielőtt túl késő lenne. Ebben a gyönyörű, kézzel illusztrált szerepjáték-musicalben te döntöd el, hogy Grace kivel szövetkezik, kiben bízhat, illetve, hogy kivel legyen elővigyázatos.



Egy lebilincselő történet

David Gaider tollából érkezik a Stray Gods – egy urban fantasy a világban való helyed megtalálásáról, a sorsod irányításáról és válaszok felfedezéséről. A döntéseid megváltoztatják a játék végkifejletét, valamint az odavezető utat is. Éld át ezt a reményről, az önfelfedezésről és az utad megtalálásáról szóló lebilincselő történet.



Találj rá a hangodra

Kaland, szerelem és dalok várnak rád! Grace szerepében bűvölj, tárgyalj vagy erőltesd meg magad, hogy megismerd ezt az eredeti, teljesen interaktív zeneszámokkal teli világot, amelyben a zeneszámokért olyan emberek felelősek, mint a Grammy-jelölt zeneszerző, Austin Wintory, a Tripod együttes, és az Eurovíziós Dalfesztiválból ismert Montaigne. A teljes egészében hangszerelt és sztárszereplők által előadott produkcióban úgy érezheted magad, mintha ott lennél a színpadon. A több ezer, a te választásaidon alapuló variációval te készítheted el a saját, egyedi zenei ízléseden alapuló zeneszámokat.



Találj rá a válaszokra

A meghozott választások és azok következményei a szerepjátékok DNS-eiből lettek felépítve, vagyis nem lesz két ugyanolyan végigjátszásban részed. Merülj el a mitikus görög istenek és szörnyek rejtett világában, miközben megismerkedsz egy rakat vidám, rejtélyes és lenyűgöző karakterrel. Felejtsd el, amit ezekről a mitológiai lényekről tudsz – a Stray Gods során a már ismerős szereplőket új környezetben ismerheted meg, akikkel meg is barátkozhatsz. Játssz sztárként és díszletezőként, miközben te határozod meg, milyen történetet szeretnél elmesélni a beszélgetések és az éneklés segítségével.



Járd a saját utadat

Találj rá a barátságra, a szerelemre, vagy önmagadra. Köss barátságot halandókkal és istenekkel egyaránt. Ha úgy döntesz, szítsd fel a romantika tüzét – négy lehetséges partner közül választhatsz. Minden választásoddal arról döntesz, hogy ki is szeretnél valójában lenni. David Gaider történetmesélése és karakterei életre kelnek olyan sztárszereplők, mint Laura Bailey, Mary Elizabeth McGlynn és még sok más, videojátékból, televízióból és a Broadwayről ismert színész előadása által.



Egy teljesen új világ

Egy musical a videojátékok szerelmeseinek, és egy videojáték a musicalek szerelmeseinek. A kedvenc színpadi előadások minden komikumával és tragikumával rendelkező Stray Gods a görög mitológia szellemes és szívhez szóló feldolgozása, amely egyesíti a videojátékokkal mindazt, amit a kortárs zenész színházi darabokban szeretnek az emberek, és amelyben a történet és a karakterek állnak a középpontban. A zene, a Broadway, a televízió és a játékok legjobbjaival együttműködve a Stray Gods egy olyan játék, amelyet nem szabad kihagyni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stray Gods: The Roleplaying Musical (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: