Betöltés...

Great Houses of Calderia (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.972 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Great Houses of Calderia egy feudális stratégiai játék, amelyet a mediterrán reneszánsz ihletett. Te egy nemesi család vagy, amelynek célja Calderia, a birodalom egy mitikus tartományának uralma, amelyet a csillapíthatatlan hatalomvágy sebzett meg. Uralkodj házad felett, terjeszd ki befolyásodat és győzedelmeskedj ellenségeid felett, hogy felemelkedj Calderia ranglétráján, és elfoglalhasd a hatalomra éhes Viceroy trónját!



Karakterközpontú

Nem csak egy vezetőt irányítasz, családod tagjait is irányítanod kell, mint a régi uralkodóknak! Irányítsd házad vezetőit és zabolátlan családjaikat saját történeteikkel és vágyaikkal. Bízd meg családtagjaidat kulcsfontosságú feladatokra, és irányítsd az idejüket - akár tetszik nekik, akár nem. Vedd figyelembe az egyes karakterek tulajdonságait és személyiségét, amikor kijelölöd őket. A karakterek személyisége és jellemvonásai idővel változnak az általuk átélt eseményekkel együtt.



A politika és a háború birodalmában

Hozz kritikus döntéseket mind a csaták, mind a fontosabb diplomáciai események - házasságok, béketárgyalások, címek kiosztása - során, hogy minden előnyre szert tegyél ellenfeleiddel szemben. Irányítsd a csatákat a valós idejű taktikai egységmenedzsment rendszer segítségével. Az új címeket nem kizárólag a csatatéren lehet elérni, hanem a diplomácia, a ravasz intrikák és a virágzó kereskedelem finom egyensúlya révén.



Alkoss végtelen történeteket

Fedezd fel Calderia fantasztikus földjét, legendáit és mítoszait, alakítsd cselekedeteiddel és generálj végtelen történeteket! Határozd meg családod hagyományait, értékeit és céljait. Korlátlan lehetőségeid vannak. Ismerd meg a kiterjedt családod személyes történeteit, és lásd, ahogy a hírneved növekszik. Önálló modding eszközünkkel egyedi, magával ragadó történeteket hozhatsz létre vagy élhetsz át a játékon belül. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és alakítsd ki a saját történeteidet és karaktereidet.



Sajátítsd el a nagystratégia művészetét

Biztosítsd, hogy családod kiállja az idő próbáját és felemelkedjen Calderia ranglétráján az alábbiak révén: Irányítsd és bővítsd saját hűbérbirtokodat és annak lakosságát. A nemesi státuszod emelése és mások vazallusává tétele. A házatokra jellemző hagyományok gazdag szövevényének ápolása. Olyan tiszteletbeli rangok megszerzése, amelyek meghatározzák, hogy uralmad hogyan befolyásolja Calderia sorsát a végidőkben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Great Houses of Calderia (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: