Betöltés...

The Outer Worlds (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.678 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Outer Worlds az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes egyjátékos, belső nézetes sci-fi RPG-je.



A galaxis legtávolabbi szegletébe tartó kolonista űrhajó útközben nyomtalanult eltűnt. Te ezen a hajón találod magad évtizedekkel annak elindulása után, és egy mély összeesküvés kellős közepébe csöppensz, ami a Halcyon-kolónia elpusztításával fenyeget. Miközben felfedezed az űr legtávolabbi pontjait, és különböző frakciókkal találkozol, amelyek mind a hatalomért versengenek, a karakter, akivé válsz, meghatározza, hogyan bontakozik ki ez a játékos által vezérelt történet. A kolónia vállalati egyenletében te vagy a nem tervezett változó.



A játékos által vezérelt, történetközpontú RPG

Az Obsidian hagyományaihoz híven, csak rajtad áll, hogyan közelíted meg a The Outer Worlds világát. A döntéseid a játék minden aspektusára kihatnak: a történetre, a karaktered képességeire, a társaid történetére, illetve a játék végkifejletére is! Ebben a játékban tényleg mindenre befolyással lehetsz; ha megölsz egy, a történet szempontjából fontos szereplőt, a játék nem áll meg, hanem igazodik a karakter elvesztéséhez, és az alapján folytatja a történetet. Mindez pedig a Fallout játékokra is jellemző fekete humorral és világnézettel párosul.



Lehetsz hibás, a jó értelemben véve

A The Outer Worlds újdonsága a hibák, vagyis a flaw-ok ötlete. A meggyőző hősöket a hibák formálják, amelyeket magukkal hordoznak. A játék játszása során a The Outer Worlds nyomon követi a tapasztalataidat, hogy kiderítse, mi az, ami nem az erősséged. Folyton megtámadnak a Raptidonok? A Raptiphobia hiba, vagyis flaw kiváltásával kevesebb sebzést okozol ezeknek a lényeknek, de ha elfogadod ezt a hibát magadban, akkor azonnal kapsz egy perk pontot, amivel fejlesztheted karaktered. Ezeket a hibákat sosem vagy köteles elfogadni, ez a te döntésed. A játék ezen opcionális megközelítése segít abban, hogy Halcyon felfedezése közben olyan karaktert építs, amilyet csak szeretnél.



Vezesd a társaidat

A legtávolabbi kolónián keresztül vezető utazásod során számos olyan karakterrel találkozol majd, akik csatlakozni szeretnének a legénységedhez. Ezek az egyedi képességekkel felvértezett társak mind saját küldetésekkel, motivációval és eszmékkel rendelkeznek. Rajtad múlik, hogy segítesz-e nekik céljaik elérésében a küldetéseik végrehajtásával, vagy a saját céljaid elérésének érdekében használod fel őket.



Fedezd fel a vállalati kolóniát

A Halcyon egy kolónia a galaxis szélén, amelyet teljes mértékben egy vállalati igazgatókból álló tanács birtokol és működtet. Mindent ők irányítanak... kivéve a hátrahagyott idegen szörnyeket, amik nyüzsögnek a bolygókon, ahol a terraformálás nem éppen a terv szerint alakult. Találd meg a hajódat, építsd fel a legénységedet, és fedezd fel a településeket, űrállomásokat és más érdekes helyszíneket szerte Halcyon-ban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Outer Worlds (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: