Betöltés...

Crime Boss: Rockay City (Epic Games Green Gift) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.135 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fontos közlemény: Ezt a terméket a greenmangaming.com weboldalon kell aktiválni. Az aktiváláshoz kövesd az oldalon megjelenő utasításokat. A sikeres aktiválás után a játék elérhetővé válik az Epic Games fiókodon.





Rockay City

Egy virágzó metropolisz, homokos öblöktől tornyosuló felhőkarcolókig, a szórakozás, a napsütés és a pezsgő éjszakai élet városa. Ám a felszín alatt, az alvilágban, az utcák feletti uralomért folyó ádáz háború dúl. Miután a bűnvilág vezetője rejtélyes módon meghalt, a pozíció megüresedett. Szóval rajta, itt a lehetőség – de vigyázz! – nem te leszel az egyetlen rosszfiú, aki megpróbálja majd megszerezni a trónt. Állítsd össze a csapatodat a képességeik és a szakértelmük alapján, hajts végre merész küldetéseket pénz szerzésének reményében, aztán diadalmaskodj a területekért és a koronáért folyó harc során.



Ismerős arcok

Rockay City nem csak megjelenésben és a hangulatában hasonlít a ’90-es évekre, hanem néhány ismerős arccal is találkozhatsz benne. A karizmatikus Travis Baker (Michael Madsen) által vezetett csapat tagjain (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover és Damien Poitier) keresztül, rivális bandafőnökön (Danny Trejo és Vanilla Ice) át egészen az igazságos seriffig (Chuck Norris), megannyi sztár által életre keltett karakterrel találkozhatsz a városban.



Tartsd közel a barátaidat

Készpénzt, kábítószert és műtárgyakat lopni sokkal szórakoztatóbb, ha az embernek vannak társai. Ugorj fejest a PvE kooperatív többjátékos módban, és akár négy másik játékossal együtt hajts végre izgalmas merényleteket és rablásokat. Ha kudarcot vallasz, üres kézzel távozol, de ha sikerrel jársz, akkor gazdag jutalomban lesz részed.



De az ellenségeidet még közelebb

Az egyjátékos kampány során játssz Baker szerepében, aki stratégia, ravasz trükkök, egy kis tűzerő, rablások végrehajtása, illetve rivális bandáktól való területek megszerzésének segítségével építi bűnbirodalmát. A területi háborúból győztesen kijönni viszont nem lesz könnyű. Számolnod azzal, hogy a Dollar Dragon, Hielo és Khan ugyanúgy a területek megszerzéséért küzdenek, valamint Norris seriff sem könnyíti meg a dolgodat, mivel az a célja, hogy megállítson téged. Ez a roguelike kampány ugyanúgy képes jutalmazni is, mint ahogy büntetni.



A legjobb bosszú a hatalmas siker

Ezek nem csak névtelen bűnözők – ezek valódi emberek, nagy problémákkal. Fedezd fel, hogyan kerültek a bandád tagjai – Cracker, Jupiter, Wiz – Rockay Citybe, és segíts nekik különböző munkákat végrehajtani, hogy újra a csúcsra juttasd őket. Minden szereplő története több küldetésből áll, így közelebbről megismerkedhetsz a bűnözői életükkel, amely aztán segíthet eldönteni, hogy kit vigyél magaddal a következő melóra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crime Boss: Rockay City (Epic Games Green Gift) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: