Betöltés...

Persona 5 Tactica (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.113 Ft



A JÁTÉKRÓL

Csatlakozz a Phantom Thieves csapathoz, miközben egy szívből szóló felkelést vezetnek. Állíts össze egy hősökből álló csapatot ezen vadonatúj, izgalmas harcokkal teli, kalandos történet során, amely a Persona játékok ikonikus univerzumában játszódik. A Persona 5 Tactica teljesen új történettel, a rajongók által kedvelt karakterek visszatérésével, valamint vadonatúj szövetségesekkel és ellenségekkel várja a játékosokat.



Légy egy érzelmes felkelés részese

Egy különös incidens után a Phantom Thieves csapat egy bizarr világba kerül, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoport által körbevéve komoly veszélyben találják magukat, de aztán egy Erina nevű titokzatos forradalmár megmenti őket, és a csapat segítségéért cserébe egy csábító ajánlatot ad nekik. Ám, vajon milyen igazság rejlik Erina és a Phantom Thieves között köttetett alku mögött?



Állítsd össze álmaid csapatát

Állíts össze egy csapatot a közkedvelt karakterekből, hogy aztán izgalmas, körökre osztott harcok során megküzdjenek az elnyomó hatalom seregeivel.



Egy vadonatúj kaland

Csatlakozz a csapathoz, akik egy érzelmes felkelést vezetnek ebben a vadonatúj, izgalmas harcokkal teli, kalandos történetben, amely a Persona játékok ikonikus univerzumában játszódik.



Dinamikus összecsapások

Győzedelmeskedj az ellenségeid fölött az erős Personák, és a különféle fegyverek segítségével, és töröld el őket a föld színéről stílusosan.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Persona 5 Tactica (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: