Betöltés...

Dinkum (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.751 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készülj fel egy új, méltányos Dinkum életre, majd építsd fel otthonodat egy olyan szigeten, amelyet a vad ausztrál vadon ihletett. Fedezd fel a trópusi eukaliptuszerdőket, élj túl perzselő sivatagokat, pihenj a hűs billabongoknál és fedezd fel az imádnivaló ausztrál ihletésű vadállatokkal teli bozótosokat.



Játékmenet

Gyűjts értékes nyersanyagokat vadászattal, bányászattal, halászattal és gyűjtögetéssel, hogy bővíthesd és testre szabd a városodat, valamint új városlakókat és vállalkozásokat vonzz. Oszd meg új otthonodat barátaiddal, és védjétek egymást, miközben felfedezitek a veszélyes ragadozókkal teli gyönyörű tájakat.



Építsd fel a városodat a saját módszereddel

Kezdheted a csillagok alatt egy viskóban való alvástól egészen a tanyákkal, vállalkozásokkal és látnivalókkal teli, kiterjedt városig. Végül látogatókat fogsz magadhoz vonzani, akik talán úgy döntenek, hogy maradnak, és otthonukká is teszik a várost.



Készíts tárgyakat a városod díszítésére

Tedd boldoggá szomszédaidat azzal, hogy kerítésekkel, virágágyásokkal, utcai lámpákkal, méhkaptárakkal, szélmalmokkal, sövényekkel, szökőkutakkal és még sok mással alakítod ki városodat. Minél boldogabbak a városlakóid, annál valószínűbb, hogy letelepednek, elhozzák a családjukat, és egyedi tárgyakat tartalmazó üzleteket hoznak létre.



Játssz kooperatívan a barátaiddal

Hívd meg a barátaidat, hogy meglátogassák a városodat, ahol segíthetnek neked épületeket építeni, vásárolni a boltjaidban, horgászni, versenyezni az emukkal, harcolni a krokodilokkal és sok minden mással!



Vezess egy farmot terményekkel és állatokkal

Gondozd és tenyészd a csirkéket, teheneket és juhokat, valamint Dinkum ikonikus óriás wombatjait! A wombatok elsőre talán ijesztőnek tűnnek, de valójában aranyosak. Termessz növényeket a városod számára az egész szigeten, kiválasztva a legjobb helyeket az egyes fajták számára. Nemcsak az évszakok változnak, hanem a hőmérséklet is attól függően változik, hogy éppen hol vagy a szigeten.



Utazás és túlélés

Vadássz állatokra élelemért, valamint védekezz a halálos ragadozók ellen, akik ugyanolyan éhesek, mint te. Ezek a Roos-ok talán barátságosnak tűnnek, de nagyot ütnek! Támadj a lényekre frontálisan, vagy fogd el őket csapdákkal, csak rajtad múlik, hogyan maradsz életben.



Szabd testre a karaktered és az otthonod

Testre szabhatod a karakteredet a Dinkum-ban. Vedd meg az áhítatott fényes napszemüveget vagy széles Akubra-sapkát a boltban, vagy keress ritka tárgyakat a természet felfedezése és a városlakókkal való csevegésk során. Tedd a házadat a saját hangulatos lakhelyeddé. Készítsd el a bútorok és dekorációk hatalmas választékát, válaszd ki, hogy mi hova kerüljön, és hívd át a barátaidat, hogy megmutasd, milyen jó lakberendező vagy.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dinkum (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: