Betöltés...

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.048 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tintin és hűséges társa, Milu nem mindennapi kalandokba keveredik ebben a játékban… Miután a híres riporter a Földközi-tengeren hajózva találkozik Sarcophagus professzorral, Kih-Oskh fáraó sírjának felkutatására indul.



Vajon milyen sötét titkokat rejt a sír?

Az Egyiptomot, Arábiát és Indiát is érintő kalandjuk során Tintin és Milu egy gigantikus kábítószer-kereskedelmi hálózat utáni nyomozásba fog belekeveredni, amely következtében bejárják majd az egész Keletet. Rejtvények, tárgykeresős vagy lopakodós részek, repülőgépes és autós üldözések, nyomozós párbeszédek... a játék egyedi és innovatív játékmenetének köszönhetően mindenki úgy élheti majd át a kalandot, mintha ő maga is egy igazi riporter lenne!



Az alapanyaghoz hű feldolgozás

A Tintin univerzum minden ismerős aspektusát felvonultató, fordulatokkal teli történet, amely Hergé nagyszerű alkotói örökségének része, a titokzatos Egyiptom szívébe és más, végtelen szépségű tájakra kalauzolja el a játékosokat. „A fáraó szivarjai”, a sorozat 4. albuma először 1932 decemberében jelent meg a "Le Petit - Vingtième" című ifjúsági lapban.



Számos kaland

Oldj meg Tintinnel számos akciódús rejtvényt, miközben egy nemzetközi kábítószer-kereskedelmi ügynek a végére próbál járni, és fedezd fel a Keletet, egy ősi templomot, egy sivatagot, egy buja dzsungel mélyét és más csodálatos, de kihívást jelentő helyszíneket is.



Megannyi elsajátításra váró játékmechanika

A játék egy egyedi és innovatív játékmenettel rendelkezik, amely ötvözi a kalandjátékok és a nyomozós játékok kulcsfontosságú elemeit. Ezáltal bújj egy riporter bőrébe, és keress nyomokat, szivárogj be ellenséges helyekre és oldj meg rejtvényeket a lélegzetelállító átvezetőkkel pazarul gazdagított nyomozós párbeszédek segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: