Betöltés...

Garden Life: A Cozy Simulator (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.231 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Garden Life egy pihentető kertészkedős játék, amelyben egy békés, színes világban hozhatod létre álmaid kertjét. Ebben a kertészkedős sandbox játékban a játékosok növényeket ültethetnek, gondozhatnak, valamint kidekorálhatják és menedzselhetik a saját békés kerti oázisukat egy lélegzetelállítóan szép környezetben. Ültess növényeket és díszítsd fel a kertedet a saját tempódban, valamint varázsolj egy elfeledett, benőtt telekből egy virágzó közösségi kertet.



Egy hangulatos és relaxáló szimulátor

Ez a kellemes és pihentető játék hangulatos vizuális stílusával és valóságban gyökerező játékmenetével lehetővé teszi, hogy kedvenc virágaid, cserjéid, gyümölcseid és zöldségeid termesztésével életre keltsd a kertedet. A procedurális generálásnak és a fejlett növénynövekedési vizualizációs szimulációs technológiának köszönhetően nem fogsz két egyforma növénnyel találkozni – akárcsak a való életben. Gondoskodj a kerted virágzásáról különböző időjárási viszonyok között, add meg növényeidnek a szükséges gondoskodást, ismerkedj meg a kertészkedő közösséged szórakoztató szereplőivel, és fedezz fel még sok más meglepetést!



Virágvásárok és szobrok

Menj el a falu főterére, hogy virágokat és csokrokat árulj a standodon, a bevételből pedig vásárolj új vetőmagokat, díszeket és szerszámokat a boltban. A pavilonban hatalmas virágszobrok készítéséhez is hozzájárulhatsz virágok adományozásával, és elragadó nyereményeket is nyerhetsz!



A kertészkedés nyugodt megközelítése

Ültess és ápold álmaid kertjét a való életen alapuló és mindenki számára élvezhetővé alakított kertészeti technikák segítségével. Ültess magokat, hagyj nekik elegendő helyet a fejlődéshez, és öntözd, trágyázd és nyírd a növényeidet, hogy fokozd természetes szépségüket, és hogy egészséges állapotban tartsd őket. Fedezd fel a különböző színes fajtákat, és szabadítsd fel az egyes növényekben rejlő teljes potenciált. Távolítsd el az összes gyomot, vagy hagyj meg párat, hogy megvédd a növényeidet a kártevőktől. Csodáld meg virágzó növényeidet az évszakok váltakozásával, ugyanis a Garden Life-ban minden növény virágzik, évszaktól függetlenül!



Természetes növénynövekedés

A kifejezetten a játékhoz kifejlesztett procedurális növénynövekedési szimuláció biztosítja, hogy minden növény a maga módján növekedjen és fejlődjön! Minden egyes növény procedurálisan növekszik, sőt némelyik még alkalmazkodik is a környezetéhez, és ha bizonyos tárgyak közelébe ültetik őket, még fel is kúszik rájuk.



Story mód és creative mód

A játékban két mód közül választhatsz - story mód és creative mód. A story módban egy elhagyatott közösségi kertért felelsz, és úgy döntesz, hogy feltűröd az ingujjadat, és visszaállítod a hely régi dicsőségét. Teljesítsd a szomszédjaidtól kapott feladatokat, hogy jutalmakat kapj, és hogy feloldj új eszközöket, magokat, díszeket és hozzáférést szerezz a kert új területeihez, illetve hogy többet megtudj ennek a félreeső helynek a hátteréről. A creative módban azonnal feloldod a kerted minden szegletét, beleértve az összes magot és dísztárgyat is. Engedd szabadjára kreativitásodat ebben a korlátozásoktól mentes módban, ahol életre keltheted álmaid terveit! Akár a story móddal, akár a creative móddal játszol, nem leszel rácsok által bekorlátozva: helyezd el a növényeket és tárgyakat szabadon, korlátok nélkül, hogy megalkothasd a terveidet!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Garden Life: A Cozy Simulator (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: