Betöltés...

PGA Tour 2K21 (Deluxe Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.839 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

Arany érintőcsomag aranyozott illesztőprogrammal és putterrel

2K/adidas CodeChaos MyPLAYER Pack az adidas CodeChaos BOA golfcipővel

egyedi adidas / 2K CodeChaos póló, nadrág és kalap, az adidas által tervezett, kizárólag a PGA TOUR 2K21 számára

2300 valuta további MyPLAYER felszerelések feloldásához, hogy stílusosan elérhesse a linkeket!



Játssz a profik ellen. Játssz a legénységgel. A PGA TOUR 2K21 -ben a szabályok szerint játszhatsz, vagy létrehozhatsz saját szabályokat!

Jellemzők



Teljesen új PGA TOUR CAREER MODE

Bizonyítsa be, hogy mindent megtesz ahhoz, hogy FedExCup bajnok legyen. Vegye igénybe a PGA TOUR profikat saját karrierje során, és jutalmakat szerezzen.

PGA TOUR PROJEK ÉS ÚJ PÁLYÁK

Játssz Justin Thomas és 11 legjobb profi ellen lenyűgöző, valós pályákon, beleértve a TPC Sawgrass-t, az East Lake Golf Clubot és még sok mást.

ÉPÍTSD MYPLAYER- ÉS ÁLOMFOLYAMOT

Hozd létre és személyre szabhatod MyPLAYER -edet a kedvenc márkák felszerelésével és ruházatával. Tervezze meg a végső tanfolyamot ezer egyéni lehetőséggel.

DOMINÁLJA A ZÖLDET BÁRMILYEN KÉPESSÉGI SZINTEN Az

újoncok kihasználhatják a valós idejű oktatóanyagokat, tippeket és lövésjavaslatokat . Már profi? Sajátítsa el játékát a Pro Vision, a Távvezérlés, a Putt Preview és más újítások segítségével.

KEZDJE A PARTY-ot A

helyi és online mérkőzések, köztük az Alt-Shot, a Stroke Play, a Skins és a 4-Player Scramble lejátszásával találja meg barátaival a linkeket.

HOZZÁ SAJÁT SZABÁLYOKAT

Parancsolja klubházának online társaságaival. Fuss teljes szezont és bajnokságot, és kérj kérkedési jogot a pályán. Hozz létre belépési szabályokat és követelményeket, valamint hendikep- és eseménybeállításokat.

A LEGREALISZTABB TANFOLYAMOK VALÓBAN A

valódi szkennelés életre kelti a hajóutakat, zöldeket, bunkereket, fákat, tavakat és tavakat! A formailag megfelelő PGA TOUR adásbemutató sima grafikával, dinamikus vágási jelenetekkel és zökkenőmentes visszajátszási rendszerrel rendelkezik, mindezt Luke Elvy és Rich Beem play-by-play kommentárja.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "PGA Tour 2K21 (Deluxe Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: