Betöltés...

It Takes Two (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S / PC)

Ár: 20.623 Ft



A JÁTÉKRÓL

Indulj el életed legőrültebb utazására az It Takes Two-ban, egy műfaji szempontból is érdekes platform-kalandjátékban, amelyet kizárólag kooperatív játékra fejlesztettek ki. Hívd meg egy barátodat, hogy csatlakozzon ingyen a Friend's Pass segítségével, és dolgozzatok együtt a vidáman zavaró játékmenet kihívások hatalmas választékán. Játssz az összecsapott párost, Codyt és Mayt, két embert, akiket egy varázslat babává változtatott. Együtt, csapdába esve egy fantasztikus világban, ahol minden sarkon a kiszámíthatatlan rejtőzik, vonakodva állítják kihívás elé őket, hogy megmentsék megromlott kapcsolatukat.



Sajátítsd el a karakterek egyedi és összefüggő képességeit minden egyes új pályán. Segítsék egymást a váratlan akadályok és nevetős pillanatok sokaságán. Rúgd szét gengszter mókusok szőrös farkát, vezess egy alsónadrágot, legyél DJ egy nyüzsgő éjszakai klubban, és bobozz át egy varázslatos hógömbön. Fogadd el a szívhez szóló és vidám történetet, ahol a narratíva és a játékmenet egyedülállóan metaforikus élménnyé fonódik össze.



Az It Takes Two fejlesztője a díjnyertes Hazelight stúdió, a kooperatív játék iparági vezetője. Egy vad és csodálatos utazásra készülnek, ahol csak egy dolog biztos: együtt jobbak vagyunk.



Tiszta kooperatív tökéletesség

Hívd meg egy barátodat, hogy csatlakozzon ingyenesen a Remote Play Together segítségével, és élj át egy izgalmas kalandot, amely tisztán kettesben készült. Válassz a kanapén vagy az online kooperatív játék közül, osztott képernyős játékkal, és nézz szembe az állandóan változó kihívásokkal, ahol az egyetlen út a közös munka.



Vidáman bomlasztó játékmenet

A tomboló porszívóktól a nyájas szerelmi gurukig sosem tudhatod, hogy mivel kerülsz szembe legközelebb. A műfaji kihívásokkal és új karakterképességekkel teli, minden szinten elsajátítandó játékmenet és a narratíva metaforikus összeolvadását élheted át, amely az interaktív történetmesélés határait feszegeti.



Egy univerzális történet a kapcsolatokról

Fedezd fel a megható és szívhez szóló történetet az együttlét kihívásairól. Segíts Codynak és Maynek megtanulni, hogyan győzzék le a nézeteltéréseiket. Ismerkedj meg furcsa és szerethető karakterek változatos szereplőgárdájával. Egyesítsétek erőiteket, és induljatok el egy olyan kalandra, amelyet kincsként fogtok megőrizni - együtt!



A Hazelightról

A Hazelight egy díjnyertes, független játékfejlesztő stúdió Stockholmban, Svédországban. 2014-ben alapította Josef Fares (filmrendező és a Brothers című díjnyertes játék alkotója): A Tale of Two Sons), a Hazelight elkötelezett a játékokban lehetséges kreatív határok feszegetése mellett. 2018-ban a Hazelight az EA Originals program részeként kiadta a BAFTA-díjas A Way Outot - az első, kizárólag kooperatív, harmadik személyű akció-kalandjátékot.



Az EA originals-ról

Az EA Originals segít fényt deríteni a legszenvedélyesebb, független és tehetséges játékstúdiókra világszerte. Fedezd fel az innovatív és felejthetetlen játékélményeket a rendkívül kreatív játékkészítőktől, akik szeretnek elvarázsolni és inspirálni

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "It Takes Two (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S / PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: