Betöltés...

Empire: Total War - Elite Units of America (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.613 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az Amerikai Elit Egységek Letölthető Tartalom az Empire: Total War ™ -hoz 15 új elit egységet ad az Empire amerikai, brit és francia frakcióihoz: a Total War. A 18. század utolsó felében az észak-amerikai brit gyarmatok tizenhárom brit politikai felfordulása végül az 1776-os függetlenségi nyilatkozathoz vezetett, és a történelmet örökre megváltoztatta. Az Elite Units of America letölthető tartalom 15 egysége jelentős szerepet játszott az amerikai forradalomban. Noha a hátterük sokat köszönhet az európai katonai hagyományoknak, identitásuk az Egyesült Államok sorsához kötődik, és bátorságot és merészséget adott ezeknek az embereknek, mint senki más katona a harctéren.



A tartalom megvásárlása után az alábbi feltételekkel kinyitja a Nyugat összes új 15 Elite egységét az egyjátékos kampányban. Többjátékos és egyjátékos módban is elérhetők lesznek, amikor a megfelelő frakcióval játszanak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Empire: Total War - Elite Units of America (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: