Betöltés...

Mega Man X Dive Offline (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.840 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mega Man X DiVE újragondolta a Mega Man X sorozat világát, és most kap egy offline verziót! Erősítsd meg karaktereidet és fegyvereidet különféle powerupokkal, hogy teljesen a sajátoddá tehesd őket. Aztán próbáld ki őket a Mega Man X "mi lenne, ha" világainak oldalnézetes akciójában!



Deep Log

Lépj be a Deep Logba, egy digitális világba, ahol a Mega Man X sorozat játékadatait archiválták. Egy ismeretlen eredetű hiba miatt a Deep Logban lévő játékadatok töredezetté váltak. Egy titokzatos navigátor, RiCO segítségével a játékos elmerül ebben a digitális világban, hogy rendet tegyen. Vedd át az irányítást a Hunter Programs-nak, olyan legendás karakterek, mint X és Zero újrateremtései felett, győzd le az Irregular Data különböző formáit, és állítsd helyre a töredezett játékadatokat!



Klasszikus Mega Man akció

Ugrálj, szökdécselj, tüzelj a pusztítóval, és lendítsd a kardodat. Minden olyan akció, amit a Mega Man X sorozatból elvárhatsz, itt van! Ráadásul ez a játék 360 fokos célzással és auto-lock funkcióval is rendelkezik!



Több mint 100 karakter a Mega Man sorozatból

Szerezd meg kedvenc karaktereidet a Mega Man univerzumból, hogy egészítsd ki a gyűjteményedet, és fejleszd őket, hogy erősebbek váljanak! A vadonatúj, eredeti karakterek és a rajongók által kedvelt karakterek új dizájnjainak keverékével rengeteg felfedeznivaló vár rád!



Egy teljesen új, eredeti történet több száz élvezetes szakasszal

Merülj el egy új Mega Man-történetben, amelyet csak a Mega Man X DiVE-ben élhetsz át. Robbants és vágd át magad több száz szakaszon, több nehézségi szinten át!



Tedd erősebbé karaktereidet fegyverekkel, zsetonokkal és kártyákkal

A karakterek mindenféle fegyvert felszerelhetnek, hogy erősebbek legyenek. Fejleszd egy fegyver rangját, hogy növeld az erejét és új képességeket nyiss fel. A klasszikus illusztrációkkal ellátott kártyák szintén erősítést nyújtanak, így szórakoztató tárgyakat gyűjthetsz, miközben megalkotod a tökéletes vadászprogramodat!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mega Man X Dive Offline (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: