Betöltés...

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.001 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Noby és barátai visszatértek egy vadonatúj Doraemon: Story of Seasons címmel! A játékosok által több mint 25 éve imádott, jól ismert mezőgazdasági franchise és a szeretett japán kulturális ikon, Doraemon közötti népszerű mash-up sorozat új bejegyzést kap, rengeteg új játékmóddal kiegészítve!



Termesszen növényeket, neveljen állatokat, és használja a Doraemon's Secret Gadgets-t, hogy segítsen barátainak egy vidám és szívmelengető történetben, amelyet minden korosztály élvezhet.

Egy hely, ahol mindannyian szívesen látunk, egy olyan hely, ahol otthon érezzük magunkat

• Noby és társa. megérkeznek egy furcsa bolygóra, ahol találkoznak egy Lumis nevű fiatal fiúval. Elhatározzák, hogy együtt élnek a régi farmján, és valóra váltják álmát, hogy visszahozzák korábbi dicsőségét! Csatlakozz a stábhoz, amikor értékes emlékeket készítenek együtt, például tűzijátékot, csillagzáporokat és az év első napfelkeltét, hogy csak néhányat említsünk!



Nyiss meg vad lehetőségeket Doraemon kütyüivel

• Doraemon kütyüi gyerekjátékká teszik a mezőgazdasági életet! Vizessen be egy Mini Rainclouddal, szüretelje be a főtt ételeket egy Farm étteremben, használja a Hoptert és az Extra Hold Cloud Spray-t, hogy kertet építsen az égen, merüljön mélytengerben az Adapting Ray-vel, termesszen gyöngyöt és még sok más!

Egy megnyugtató világ, amely úgy néz ki, mintha egyenesen egy képeskönyvből származott volna

• Valósághű érintések, mint például a természetes megvilágítás, a szél és a környezeti hangok életet lehelnek a buja környezetbe. Különleges és hangulatos helyszínek várnak! Arany imbolygó búzamezők, egy köpeny lenyűgöző kilátással a horizontra, egy hangulatos erdő csak kezdésnek! Ezek a gyönyörű, léleknyugtató helyszínek idővel és évszakokkal változnak, és mindegyik egyedi kilátást kínál a világ természetes szépségére.

Farm együtt egy baráttal

• Az offline kétjátékos lehetővé teszi a játékosok számára, hogy családjával vagy barátjával együtt gazdálkodjanak. Dolgozz együtt a farmon, menj horgászni, vagy talán még azt az óriási fehérrépát is felhúzhatod, amit egyedül nem tudsz megszerezni!



Megjegyzés: Deluxe Edition is elérhető, amely tartalmazza az extra kiegészítő tartalmat. Kérjük, ügyeljen arra, hogy ne vásároljon ismétlődően.

Bizonyos tartalmak lejátszásához internetkapcsolat szükséges.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: