Betöltés...

Kingdom Come: Deliverance (Royal Edition) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 26.084 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Royal Edition tartalmazza a díjnyertes Kingdom Come: Deliverance és az összes megjelent DLC



Kingdom Come: Deliverance

Te vagy Henry, egy kovács fia. Belekeveredve a tomboló polgárháborúba, tehetetlenül nézed, ahogy a megszállók megrohamozzák a faludat, és lemészárolják a barátaidat és a családodat. Alig menekülsz meg a brutális támadás elől, kardot ragadsz, hogy visszavágj. Bosszuld meg szüleid halálát, és segíts visszaverni a megszálló erőket!



A múlt kincsei

A Zsigmond magyar király által száműzött urak kincses térképei, amelyek a hazafiak, banditák és cselszövők rejtett kincseihez vezetnek.



A hamvakból

Újonnan kinevezett végrehajtóként el kell döntened, hogy milyen épületeket emeljenek, milyen embereket hozzanak be, és a falusiak közötti vitákat is neked kell rendezned. Minden épület egyedi, és saját fejlesztésekkel, anyag- és munkaerőigénnyel jár, így nehéz döntésekkel kell szembenézned.



A bátor Sir Hans Capon szerelmes kalandjai

A küldetés DLC körül forog, hogy megpróbálja elcsábítani a legszebb leányt, akire valaha is szemet vetett, és a sikere nem csak a szerelem művészetének saját mesteri elsajátításán múlik - megbízható szárnysegédjén, rajtad - Henryn - is múlik, hogy a The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon boldog véget érjen!



Band of Bastards

Kingdom Come: Deliverance harmadik DLC-je a harcra és a kisebb csetepatékra koncentrál. Sir Radzig régi ellenségei fosztogatják birtokait, ezért egy régi ismerős, Kuno of Rychwald, egy hírhedt zsoldosbanda vezetője segítségét kéri. Természetesen szükségük van egy vezetőre, és ki lenne alkalmasabb erre a feladatra, mint Henry?



Női sors

Erővel és méltósággal felvértezve, mosollyal az ajkán néz szembe az elkövetkező napokkal. És mivel Isten útjai rejtélyesek, egyikünk sem tudhatja, milyen sorsot kell majd viselnie. Ám gyakran éppen azok találkoznak rendkívüli sorssal, akiktől a legkevésbé várjuk...

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kingdom Come: Deliverance (Royal Edition) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: