Betöltés...

Battlezone: Combat Commander (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.661 Ft



A JÁTÉKRÓLMiután az ellenség leborult, az USA és Oroszország feladja űrversenyét és egyesíti erőit a közelgő idegen támadás ellenére. Összeállítva az elit Nemzetközi Űrvédelmi Erők létrehozására, toboroznak téged az ellenállás vezetéséhez, mielőtt a teljes pusztítást elbocsátják az emberiségre.



A Naprendszer háborúban van. Vegye át a parancsot.



Battlezone: A Combat Commander újjáépíti az FPS-RTS klasszikus Battlezone II-t csekély új látványtervekkel, vadonatúj eredményekkel, Steam Workshop támogatással és még sok minden mással!



Harcolj 24 intenzív küldetés, több mint 6 egzotikus élő világ között, harcolva a csatatéren a kritikus bio-fém számára, amelyet erős egységek, tornyosító védekezők és létfontosságú létesítmények létrehozására használtak fel.



A BATATALION KEZELÉSE

Több mint 30 egyedi egységtípus irányítása, a halálos tartályoktól és a kemény földi egységektől kezdve a magasan járó gyalogosokig és a könyörtelen légitámogatásig, és szembenézni az ellenséggel intenzív első személyes harcban.



FELHASZNÁLOTT AI

egységek megtanulják és fejlesztik a harci tapasztalatokat - az új egységek harcolnak, mint a toborzók, míg a tapasztalt egységek sokkal hatékonyabbak a harcban, strafing manőverek végrehajtásával, a helyzetnek megfelelő fegyverek kiválasztásával, vagy szükség esetén akár visszavonulással.



REMASTERED VISUALS

Tapasztalat Battlezone: Harcolj a Commander- rel, mint még soha, egy teljesen új DX11 megjelenítővel, shader-alapú rendereléssel és egy teljesen retextrált és előkelő terepen.



GO FEJ A FEJHOZ

Hívja meg barátait többjátékos multiplayer tapasztalatokra, ideértve a klasszikus Deathmatch módot és az MPI szövetkezeti módot, ahol a játékosoknak együtt kell működniük a győzelemért a támadásaik, a védekezésük és a selejtgyűjtés kezelésével.



MOD TÁMOGATÁS

Élvezze az egyedülálló közösség által létrehozott tartalmat a modok támogatásával, például új egyjátékos és többjátékos térképmodulok, új járművek, HUD-ok, eszközök, egyedi szkriptek és még sok más.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlezone: Combat Commander (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: