Betöltés...

Destiny 2: Forsaken Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.396 Ft



A JÁTÉKRÓL

Gyűjts össze több mint 20 egzotikus fegyvert, a híres Gjallarhorn rakétavetőt, valamint egy kozmetikai gyűjteményt, amely díszkészleteket, lángoló tigris díszeket és egyebeket tartalmaz. Növeld azonnal a fegyvertáradat a Forsaken Ciphers-szel, és még több jutalmat kaszálj a Destiny 2 három végjáték-helyszínén.



Forsaken Ciphers

Azonnal feloldhatod a Forsaken Pack három kedvenc egzotikus fegyverét. (Kivéve a dungeon- és raid-fegyvereket. A Ciphereket fiókonként egyszer kapod meg).



Grasp of Avarice Dungeon

A régi idők híres zsákmánybarlangjai által ihletett, gazdagságról és megbánásról szóló történet tárul eléd, miközben egy kalandort követsz, aki az emberségét kincsekért cserélte el.



Shattered Throne Dungeon

Találd meg a Taken invázió forrását. Győzd le Dûl Incaru-t, the Eternal Return-t, és arass jutalmakat, például a Wish Ender egzotikus íjat.



Last Wish Raid

Készen állsz az One Thousand Voices egzotikus fúziós puska üldözésére? A Destiny 2 egyik csúcsra járatott raid-élménye vár rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Destiny 2: Forsaken Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: