Betöltés...

For The King II (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.040 Ft



A JÁTÉKRÓL

Harcolj Fahrul zsarnoki királynője ellen egyedül vagy négy játékosból álló csapatként a For The King folytatásában, a rendkívül népszerű, körökre osztott roguelite táblás RPG-ben. Vajon sikerül-e megfejtened az egykor szeretett királynő szörnyű titkát?



A szabadságharc megkezdődött

A népe által egykor szeretett Queen Rosomon az alattvalói ellen fordult, és a Fahrul bányáinak sötétségébe taszította őket szolgaságba, miközben szövetségre lépett baljós és rosszindulatú erőkkel. Gyűjtsd össze a csapatodat a négyfős kooperatív játékban, vagy kalandozz egyedül Fahrulban, miközben mindent kockára teszel, hogy megküzdj a zsarnoki királynővel, és véget vessen elnyomó uralmának. A For The King, a roguelite és a táblás játékmenetet ötvöző, közkedvelt RPG alkotóitól érkezik egy új fejezet Fahrul történetében, amelyet egy frissített motoron terveztek, amely újításokat és játékmenet-finomítást hoz a visszatérő hősök és az új kalandorok számára egyaránt.



Az asztali kalandjátékok által ihletett

A For The King II-t bárki könnyen kezébe veheti és játszhatja, de a játék elsajátításához ügyesség, türelem és stratégiai kiválóság szükséges, miközben végtelenül újrajátszható marad a procedurálisan generált térképnek köszönhetően, amely biztosítja, hogy soha nem lesz két ugyanolyan játékmenet. Az egyedi, mégis ismerős, kockadobás által inspirált mozgás-, találkozási és harci mechanika még spontánabbá és változatosabbá teszi a játékot, miközben a kockadobás függvényében emelkedik és süllyed a szerencséd.



Emészthető rougelite kampány

A For The King II egy teljes kampányt kínál több mint 30 órányi játékidővel, amely 5 különálló kalandra oszlik, amelyek mindegyike narratívan kapcsolódik egymáshoz. Az út hosszú és az út alattomos, de ne félj, ha a csapatod kudarcot vall, a következő játék során erősebb és bölcsebb leszel, és jobb kiindulási tárgyakat tudsz majd a felszerelésedbe felvenni.



Szedd össze az erődet

Állítsd össze a csapatodat 12 egyedi karakterosztályból, amelyek mindegyike sajátos képességekkel, erősségekkel és játékstílusokkal rendelkezik. A kovács nehézkezű ütőjétől kezdve a ravasz bájitalokat használó alkimistáig te választod ki, hogy mely karakterek szállnak szembe a félelmetes Queensguarddal, és milyen harci stratégiák biztosítják a sikert. Vezess be új karaktereket a csapatodba zsoldosokkal és társakkal, akik lehetővé teszik, hogy vadállatokat szedj le az erdő talajáról, és könyörtelen zsoldosokat toborozz a helyi kocsmákból (természetesen pénzért), hogy a bajban megerősítsd a soraidat.



Négyfős csapat

Járd be Fahrult egyedül vagy akár három barátoddal négyjátékos kooperatív játékban. Szólójátékosként a csapatod összes karakterét irányíthatod, így teljes mértékben a tiéd a kampánytérkép és a harci stratégia, míg a négyjátékos kooperációban a csapatod tagjaival kell koordinálnod és tárgyalnod. Játssz online többjátékos módban barátaiddal, akik a saját karakter(eke)t irányítják, vagy játszhatsz offline co-opot ugyanazon a számítógépen. Az offline co-op több kontrollert is támogat; minden kontroller bemeneti vezérléssel rendelkezik mindenki sorra kerül.



Fejlett, körökre osztott harc

A For The King II a körökre osztott klasszikusoktól inspirálva stratégiai mélységet ad a közkedvelt harci mechanikához az új Battle Griddel, ahol a mozgás és a pozíció stratégiai erősítéseket és büntetéseket biztosít neked és az ellenségeidnek. Védd meg a hátsó sort egy hatalmas Tower Shield felszerelésével, taszítsd az ellenséget halálos lángoló tócsákba, vagy zárd be a közelharci csapatokat a legyőzött ellenségtől zsákmányolt fegyverekkel varázsolt sötét mágiával. A választás a tiéd!



Fedezz fel egy fantasztikusan megvalósított birodalmat

Fahrul egyszerre gyönyörű és halálos. Utazásod során rengeteg változatos biomán környezettel találkozhatsz, amelyeket lélegzetelállító művészeti stílus kelt életre. A buja erdők, mérgező mocsarak és lávával teli pusztaságoktól a kalózok (nem, ne is mondd!) Merlingekkel teli trópusi tengerekig, a For The King II mélyen elrepít Fahrul csodáiba, és minden eddiginél mélyebbre vezet a kalandok e lenyűgözően elképzelt földjén.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "For The King II (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: