Betöltés...

Tram Simulator: Urban Transit (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.175 Ft



A JÁTÉKRÓL

Légy üdvözölve a Tram Simulator Urban Transit játékban - szállj fel a fedélzetre! Ebben a játékban egy villamosvezető és menedzser szerepébe bújhatsz Angel Shores-ban, az észak-amerikai témájú városban a népszerű Bus Simulator 21 Next Stop című buszszimulátor játékból. Vezess 6 egyedi villamosmodellt, amelyek mindegyike sajátos stílussal büszkélkedhet, a legmodernebb, elegáns villamosoktól a klasszikus, időtlen bájjal bíró villamosokig a nyüzsgő, számos látnivalóval rendelkező városon keresztül. Szállítsd utasokat a villamosokkal, és vezesd őket a számos megállóhelyre. Tervezd meg saját útvonalaidat, gondosan kezeld a menetrendeket, és bővítsd a villamoshálózatodat.



Játékmenet

Fedezd fel Angel Shores-t, és közlekedj a nagyvárosi forgalomban. Vezesd a villamosodat Angels Shores nyüzsgő metropoliszán keresztül, amely az észak-amerikai nagyvárosok mintájára készült. Tapasztald meg a városi közlekedést első kézből, és vedd át az irányítást hat különböző villamos felett. Kormányozd őket biztonságosan a forgalomban, és juttasd el utasaidat időben a célállomásukra. Tervezz sokoldalú útvonalakat és kezeld a menetrendeket. Nem csak a villamosok vezetéséről van szó, hanem az útvonalak és menetrendek stratégiai tervezéséről is, hogy optimalizáld a közlekedési hálózatot. Vegye át az irányítást, állítsa meg a megállókat, és növelje vállalatát a villamosflotta korszerűsítésével és bővítésével.



Játssz úgy, ahogyan te szeretnél

A Tram Simulator Urban Transit három különböző játékmódot kínál: A sztorimódot, ahol több mint 10 küldetés vár rád. A karrier módban rögtön belevághatsz a villamosvállalatod bővítésébe, a játék minden aspektusa már az elejétől kezdve feloldva. A sandbox módban rögtön vezethetsz és tervezhetsz, küldetéskorlátok és pénzügyi gondok nélkül. Ráadásul csatlakozhatsz a közösséghez a többjátékos módban, ahol együttműködhetsz és versenyezhetsz a Tram Simulator rajongóival.



Szállítsd az embereket és kösd össze a várost

Szállíts utasokat Angel Shores-on keresztül, és tedd ki őket a különböző állomásokon. Kövesd a közlekedési szabályokat, és irányítsd a villamosodat a nyüzsgő városban.



Egyedi villamosvezérlés

Minden villamosnak sajátos vezetési érzése van, így minden utazás egyedi élményt nyújt. Tanuld meg a " Driving School" oktatóprogramban.



Vezesd a vállalatodat

Készíts menetrendeket, gondoskodj az új megállókról és a sínhálózatról. Frissítsd és bővítsd a flottádat.



Különböző játékmódok

Történet, karrier és sandbox, mindhárom játékmódban többjátékos lehetőséggel.



Platformokon átívelő többjátékos mód

Csatlakozz a barátaidhoz a PC-s cross-play és a konzolos cross-gen támogatáson keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tram Simulator: Urban Transit (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: