Betöltés...

Yakuza: Remastered Collection

Ár: 15.667 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Yakuza: Remastered Collection tartalma:

- Yakuza 3 Remastered teljes játék

- Yakuza 4 Remastered teljes játék

- Yakuza 5 Remastered teljes játék





Yakuza 3 Remastered

Kazuma Kiryu Okinawa homokos partjainál érdemelte ki a nyugdíjazását. De amikor egy halálos hatalmi harc érkezik a küszöbére, Kamurocho utcáit kell járnia, hogy végleg megszabaduljon a múltjától. Fejezd be a Dojima sárkánya útját.



Két tűz között

Egy évvel a Kanto-Kansai totális háború után Kazuma Kiryu és Haruka Sawamura elhagyta Kamurocho kíméletlen utcáit, és Okinawa szigetére utazott, hogy a Morning Glory árvaházat vezesse. Erőfeszítései ellenére Kiryu múltjának árnyai azzal fenyegetnek, hogy a Morning Glory Árvaházat belekeverik a Tojo Clan és a politikai világ halálos hatalmi harcába.



Vigyázz az utca mélységétől

Így kezdődik egy drámai történet, amely a tokiói Kamurocho "álmatlan városában" és Okinawa trópusi vidékein játszódik. Vajon Kiryu meg tudja-e menteni az árvaház gyermekeit az alvilág és az államhatalom mélyéről felbukkanó fenyegető veszélyektől?







Yakuza 4 Remastered

Amikor egy sötét titok összehoz egy uzsorást, egy halálraítélt rabot, egy korrupt zsarut és a legendás jakuzát, Kazuma Kiryut, az ebből eredő háború Kamurocho-ban a földdel teheti egyenlővé a kerületet.



Nem csak egy hétköznapi incidens

2010, Tokió. Egy lövöldözéses incidens egy éjszaka a piroslámpás negyedben emberi vágyak és lárma kavarja fel a várost. Úgy volt, hogy ez egy "szokásos incidens" lesz ebben a városban... egészen addig, amíg fel nem tűnik egy bánattal terhelt nő. Mintha lángba borulnának, a város sötét alvilágának emberei egymás után gyűlnek össze a "legendás yakuza", Kazuma Kiryu ajtaja előtt.



Egy új csoda

Ahogy e négy férfi sorsa átfedésben van, kezd körvonalazódni a szenvedélyes és erőszakos életforma által teremtett csoda története. Vedd át az irányítást több főszereplő felett, ami a sorozatban először fordul elő, és soha nem látott mélységű történetet és harci akciót tesz lehetővé. Három új, gazdag személyiséggel rendelkező főszereplő hagyja majd nyomát, mielőtt a történet véget érne.







Yakuza 5 Remastered

Készülj fel egy soha nem látott méretű Yakuza-élményre! Kövess öt karaktert öt japán városban, akik mindegyike megpróbálja megvalósítani az álmát. A köztük lévő kapcsolatok összehozzák őket, de a kibontakozó konfliktusra egyikük sem számított.



A legendából lett taxisofőr

2012 decemberében Kazuma Kiryu elhagyta "legendás yakuzaként" szerzett múltját és a békés helyét Okinawán. Most taxisofőrként tölti napjait Fukuoka vöröslámpás negyedének egyik sarkában, titkolva valódi személyazonosságát. Mindezt azért, hogy egy fontos személy "álmát" teljesítse.



Egy nagy probléma kezdete

A Kanto és Kansai yakuzák állítólagosan kiegyensúlyozott társadalmát azonban egy nyugtalanító légkör kezdi átsodorni, és egy olyan összeesküvés bontakozik ki, amely Japán összes yakuza-szervezetét háborúba akarja rántani.Hogy megvédje szerelme "álmait", Kiryu ismét belekerül a harc örvényébe. A sorozat eddigi legnagyobb léptékben bemutatott története négy férfi és egy lány "álmait" kergeti Japán öt nagyvárosában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Yakuza: Remastered Collection" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: