Betöltés...

Magicka: Wizards of the Square Tablet (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.364 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az egykor vándor varázslók hazataláltak a Magicka - Wizards of the Square Tablet programban, amely most PC -re is elérhető. Tapasztalja meg a mobil slágert négyzet alakú és szinte biztosan álló monitorán. De ne aggódjon, ha bármelyik varázsló még mindig vándorol, akkor véletlenül megölheti őket platformon keresztüli támogatással minden eszközön.



A kiadótól, aki a Magicka -t hozta, inkább Magicka! A Wizards of the Square Tablet innovatív és dinamikus varázslat -leadó rendszerrel rendelkezik az eredeti PC -s slágerből. Tapasztalja meg a vadonatúj kampánykészletet a Magicka eredeti meséje előtt.



Kalandozzon egyedül az új kampányon keresztül, vagy „véletlenül” törölje el barátait a többjátékos együttműködésben, amely akár négy játékost is támogat! Játssz együtt mágustársaiddal több platformon, amelyek ugyanabban a játékban létezhetnek együtt a sötét varázslás által lehetővé tett csavart egyesülésnek köszönhetően!



Engedje el a varázslatokat több szinten, és nyerjen új, a Magicka - Wizards of the Square Tablet egyedülálló erőit. Tapasztalja meg a szatirikus fantáziavilág humorát és káoszát.

Jellemzők



Platformok közötti játékmenet (iOS és Android verziók külön kaphatók)

Az elemek kombinálásával több ezer varázslat kombinációt hozhat létre

Teljesen új kampány egy- vagy többjátékosra

4 játékos zűrzavara sok „véletlen” csapatgyilkossággal

A Magicka - Wizards of the Square Tablet egyedülálló új elemei és erői


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Magicka: Wizards of the Square Tablet (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: