Betöltés...

Train Sim World 2: Ruhr-Sieg Nord - Hagen - Finnentrop Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.530 Ft



A JÁTÉKRÓL

Mély völgyek, szűk kanyarok és festői kilátások várnak rád a Train Sim World 2: Ruhr-Sieg Nord játékban, amely Németország egyik legrégebbi vasútvonalát kelti életre. Vezesd vonataidat a Ruhr-völgy történelmi síneken, és tartsd be a pontos menetrendet. A kiváló részletességgel reprodukált minden állomás, jelző és kilométerkő olyan valóságosnak tűnik, hogy szinte megérintheted őket.



Szállíts időben

A te feladatod, hogy árut és utasokat szállíts a történelmi Ruhr-Sieg vasútvonalon. Irányítsd nagy teljesítményű mozdonyaidat a Ruhr-völgyön átívelő, kanyargós vasútvonalon, és szállítsd le a rakományt időben. Akár vezetsz, akár utazol, akár nézed az akciót, a német vasút minden látványát és hangját a legjobb formájában élheted át.



Irányíts két ikonikus német mozdonyt

Vedd át az irányítást a német villamos mozdonyok két ikonja, a DB BR 185.2 tehervonatú tehervonatú mozdony és a DB BR 143 vegyes forgalmú mozdony felett. A hiteles AC Electric szimulációval, amelyet szakértői műszaki ismeretek és valós adatok támasztanak alá, a teljesítményt, a hangokat és az érzetet pontosan reprodukálták, hogy olyan érzés legyen, mint a valóságban.



Kezdők számára is hozzáférhető

A Train Sim World 2: Ruhr-Sieg Nord a kezdők számára elérhető oktatóanyaggal, a szakértők számára pedig haladó eljárásokkal várja a játékosok minden képességi szintjét. Akár a vonatok vezetését szeretnéd elkezdeni, akár a szakértői tudásodat szeretnéd felfrissíteni, a Train Sim World 2 mindent tud. Érezd a részleteket, ahogy a vezetőfülkébe lépsz, vedd át az irányítást, majd éld ki álmaidat a Ruhr-Sieg Nord rendkívül részletes és magával ragadó környezetének felfedezésével!



Játssz úgy, ahogy akarod

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani a Train Sim World 2: Ruhr-Sieg Nordban. Vedd át az irányítást és irányítsd a nagy teljesítményű mozdonyokat, fuss a menetrend szerint, vagy végezz fontos feladatokat, vagy utasként utazz, és nézd a világot. Miért ne néznéd végig az akciót, és készítenél lenyűgöző képernyőfotókat, vagy miért ne indulhatnál felfedezőútra, hogy levadásszd az összes rejtett gyűjthető tárgyat? Bármit is választasz, a Train Sim World 2: Ruhr-Sieg Nordban rengeteg látnivaló és élmény vár rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Ruhr-Sieg Nord - Hagen - Finnentrop Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: