Betöltés...

The Crew 2: Gold Edition (EMEA)

Ár: 16.657 Ft



A JÁTÉKRÓLA The Crew 2: Gold Edition tartalma:

- The Crew 2 alapjáték

- Motorsports Deluxe csomag

- Season Pass

- 22 jármű

- Supermarine Spitfire MK IX exkluzív jármű

- Ice Marine Bladerunner 35 2016 exkluzív jármű

- Porsche 911 Turbo 3.6 1993 exkluzív jármű

- 1 exkluzív ház

- 2 exkluzív öltözet

- Állandó érvényű 20%-os VIP kedvezmény a játékbeli boltban





A forradalmi franchise legújabb része, a The Crew 2 az amerikai motorsport szellemének izgalmát idézi meg a valaha készült egyik legizgalmasabb nyitott világban. Légy üdvözölve a Motornation-ben, egy hatalmas, változatos, akciódús és gyönyörű játszótéren, amely a motorsportra épült az egész USA-ban. Élvezd a féktelen felfedezést a földön, a tengeren és a levegőben egyaránt. Parttól partig utcai és profi versenyzők, off-road felfedezők és freestylerek gyűlnek össze és versenyeznek mindenféle sportágban. Csatlakozz hozzájuk a magas fordulatszámú versenyeken, és ossz meg minden dicsőséges pillanatot a világgal.



Légy üdvözölve a Motornation-ben – vállald a kihívást a földön, a tengeren és a levegőben egyaránt

Tágítsd a határokat és vállalj új élményeket ikonikus helyszíneken. Repülj és pörögj ködön és felhőkön át a hófödte Rocky Mountains felett, égesd a gumit New York City mellékutcáiban, száguldj át a Mississippi folyón, és fedezd fel a Grand Canyon minden centiméterét. Vezesd álmaid hiperautóját, ülj fel a legikonikusabb amerikai motorokra, vedd át az irányítást a leggyorsabb műrepülőgépek és motorcsónakok felett: a szórakozás és a kihívások lehetőségei határtalanok a teljesen újratervezett USA-ban.



Válts azonnal a járművek között, és élvezd a 100%-os zökkenőmentes élményt

A The Crew 2 a nyitott világ szabadságáról szól, kedvenc járgányaid volánja mögött. Válts egyikről a másikra egyetlen gombnyomással a Fast Fav funkció segítségével, és tapasztald meg a hatalmas és zökkenőmentes nyitott világ teljes potenciálját. Cirkálj végig L.A.-n álmaid hiperautójával, válts a leggyorsabb műrepülőre, hogy a felhőkarcolók fölé emelkedj, és élvezd a lenyűgöző kilátást Hollywood felett, majd cseréld le egy dörzsölt motorcsónakra, amint eléred a partvidéket, és simán landolj a Csendes-óceánon: a szórakozás és a kihívások lehetőségei határtalanok.



Légy az a bajnok, aki lenni szeretnél

Csatlakozz négy különböző motorsport családhoz az ország minden tájáról: utcai és profi versenyzők, off-road szakértők és freestylerek. Ők új járgányokkal hoznak össze, és bemutatják neked a saját, egyedi motorsport-kultúrájukat és a sportágak sorát. Versenyeken és véletlen találkozásokon keresztül találd meg és csiszold személyes stílusodat, gyűjtsd össze és alakítsd át álmaid járgányait, mutasd meg őket a főhadiszállásodon, és hagyj nyomot az egész amerikai motorsport-színtéren.



Ossz meg dolgokat és ragyogj egy összekapcsolt világban

A The Crew 2 világát az az igény táplálja, hogy megoszd személyes teljesítményeidet és egyedi pillanataidat barátaiddal és másokkal - dönts rekordokat és légy úttörő! Minden alkalommal, amikor elérsz valamit, az új kihívásként lesz elmentve a többi játékos számára, míg téged arra ösztönöznek, hogy felülmúld mások teljesítményét. Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat egy gombnyomással.



AZONNAL KAPCSOLJON A JÁRMŰVEKKÖZÖL ÉS

ÉLVEZZE A 100% -OS TENGELYTLEN TAPASZTALATOT A Crew® 2 a nyitott világ szabadságáról szól kedvenc túrái volánja mögött. Váltás egyik gombról egy gombnyomással a Fast Fav funkció használatával, és élvezze ki ennek a hatalmas és zökkenőmentes nyitott világnak a lehetőségeit. Hajózzon át LA-t álmai hiperautóján, váltson a leggyorsabb műrepülőgépre, hogy emelkedjen a felhőkarcolók fölé, és lenyűgöző kilátásokat élvezhessen Hollywood felett, majd cserélje le egy csúszós motorcsónakra, amikor a partvonalra ér, és simán leszáll a Csendes-óceánon: szórakozás és szórakozás lehetőségei a kihívások határtalanok.



Legyen az a bajnok, akit szeretnél,

Csatlakozz négy különböző motorsport-családhoz az ország minden tájáról: utcai és profi versenyzők, off-road szakértők és szabadfogásúak. Összekötnek új túrákkal, és bemutatják saját egyedi motorsport-kultúrájuknak és tudományáguknak. Versenyeken és véletlenszerű találkozásokon keresztül keresse meg és csiszolja személyes stílusát, gyűjtse össze és testre szabja álmai útjait, mutassa meg azokat a központjában, és tegye nyomát az egész amerikai motorsport-színtéren.



MEGOSZTÁS ÉS

RÖVIDÍTÉS CSATLAKOZOTT VILÁGBAN A The Crew® 2 világát táplálja az a szükségesség, hogy megosszák személyes eredményeiket és egyedi pillanataikat barátaikkal és másokkal - döntsön rekordokat és legyen úttörő! Minden alkalommal, amikor elér valamit, az új kihívásként mentésre kerül más játékosok számára, miközben arra buzdít, hogy túllépje mások teljesítményét. Rögzítse és ossza meg legjobb pillanatait egyetlen gombnyomással.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Crew 2: Gold Edition (EMEA)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: