Betöltés...

Fallout 4: Game of the Year Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 20.487 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fallout 4: GOTY Edition tartalma:

- Fallout 4 alapjáték

- Fallout 4: Nuka World kiegészítő

- Fallout 4: Vault-Tec Workshop kiegészítő

- Fallout 4: Contraptions Workshop kiegészítő

- Fallout 4: Far Harbor kiegészítő

- Fallout 4: Wasteland Workshop kiegészítő

- Fallout 4: Automatron kiegészítő





A Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói szeretettel várják a Fallout 4 világába - az eddigi legambiciózusabb játékukba és a nyílt világú játékok következő generációjába.



Történet

A Vault 111 egyetlen túlélőjeként egy nukleáris háború által elpusztított világba lépsz. Minden egyes másodperc a túlélésért folytatott küzdelemről szól. Ne feledd, hogy minden döntés a te kezedben van. Csakis te építheted újjá és határozhatod meg a Wasteland sorsát!



Szabadság és függetlenség!

Csinálj, amit csak akarsz egy hatalmas nyílt világban, több száz helyszínnel, karakterrel és küldetéssel. Csatlakozz több, hatalomért versengő frakcióhoz, vagy barangolj magányos farkasként. A döntés a tiéd!



Te is különleges vagy!

Légy az, aki csak akarsz a S.P.E.C.C.I.A.L. karakterrendszerével. A Power Armored katonától a karizmatikus simulékony dumagépig több száz képesség közül választhatsz, valamint kialakíthatod a saját játékstílusodat.



Szemkáprázató látványvilág!

Egy teljesen új, következő generációs grafikai és világítási játékmotor kelti életre a Fallout világát. A Commonwealth elpusztult erdeitől Boston romjaiig minden helyszín tele van dinamikus részletekkel.



Soha véget nem érő erőszak, a V.A.T.S.segítségével!

Az intenzív belső, vagy külső nézetű harcokat az új dinamikus Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) segítségével lassítani is lehet, amely lehetővé teszi számodra, hogy kiválaszd a támadásaid célpontjait, majd élvezd a filmszerű vérengzést.



Gyűjtögess és építkezz!

Gyűjts, fejleszd és építs több ezer tárgyat az eddigi legfejlettebb tárgykészítő rendszerben. A fegyverek, páncélok, vegyi anyagok és élelmiszerek csak a kezdet - akár egész településeket is építhetsz és irányíthatsz.







Nuka World

Utazz el a Nuka-World-be, egy hatalmas vidámparkba, amely napjainkban a Raider-ek törvénytelen városa.



Játékmenet

Fedezz fel egy teljesen új régiót egy nyílt pusztasággal és olyan parkzónákkal, mint a Safari Adventure, a Dry Rock Gulch, a Kiddie Kingdom és a Galaktikus Zone. Vezesd a Raider-ek halálos bandáit, és használd őket települések meghódítására és a Commonwealth akaratod alá rendelésére. A Nuka-World új küldetéseket, Raider-eket, fegyvereket, lényeket és még sok mást kínál. Élvezd az utazást!





Vault-Tec Workshop

Építsen egy szebb jövőt a föld alatt a teljesen új Vault-Tec Workshop-al!



Játékmenet

Hozz létre egy hatalmas Vault-ot, majd csalogass új lakókat a háború előtti ipari készletek segítségével, retro-nosztalgikus bútorokkal, világítással és művészeti alkotásokkal. Ahogyan minden jó Overseer is teszi, végezz Vault-Tec által jóváhagyott kísérleteket a lakóidon, hogy kiderítsd, milyen az ideális polgár. A Vault-Tec megadta neked az eszközöket, a többi már csak rajtad múlik!





Contraptions Workshop

Gépek, amelyek tárgyakat rendeznek! Gépek, amelyek építenek! Gépek, amelyek kombinálnak! A Fallout 4 Contraptions segítségével szállítószalagokkal, állványzat-készletekkel, sínkészletekkel, sőt logikai kapukkal is építhetsz őrült és összetett szerkentyűket, hogy javítsd Wasteland településeidet. A Contraptions Workshop olyan teljesen új funkciókat is tartalmaz, mint a liftek, üvegház készletek, raktárkészletek, páncélállványok és még sok más!





Far Harbor

A Valentine's Detective Agency új ügye egy fiatal nő és egy titkos szintetikus kolónia felkutatására vezet.



Játékmenet

Utazz Maine partjainál Far Harbor titokzatos szigetére, ahol a magasabb sugárzási szint egy elvadult világot teremtett. Navigálj a synths-ek, a Children of Atom és a helyi lakosok közötti egyre növekvő konfliktusban. Vajon képes leszel-e békét teremteni Far Harbor-ban, és ha igen, akkor mégis milyen áron?



Jellemzők:

- Légy erősebb az új, magasabb szintű páncélokkal és fegyverekkel

- Fedezz fel új frakció küldetéseket, településeket, halálos lényeket és dungeon-okat

- Far Harbor rendelkezik a legnagyobb földterülettel egy kiegészítőhöz képest, amit a Fallout valaha kapott





Wasteland Workshop

A Wasteland Workshop segítségével tervezz és állíts be ketreceket élő lények befogásához - a raider-ektől a Deathclaws-ig! Szelídítsd meg őket, vagy állítsd őket harcba, akár telepeseid ellen is. A Wasteland Workshop egy sor új tervezési lehetőséget is tartalmaz településeid számára, mint például a nixie-csöves világítással, levélkészletekkel, állatkitöméssel és még sok mással!





Automatron

A titokzatos Mechanist gonosz robotok hordáját szabadította a Commonwealth-re, köztük a fondorlatos Robobrain-t.



Játékmenet

Vadássz le gonosz robotokat, és gyűjtsd be alkatrészeiket, hogy megépíthesd és módosíthasd saját robot társaidat. Több száz mod közül választhatsz; keverd a végtagokat, páncélokat, képességeket és fegyvereket, mint például a vadonatúj villámlánc pisztolyt. Még a festésüket is testre szabhatod, és a hangjukat is meghatározhatod!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fallout 4: Game of the Year Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: