Betöltés...

Spirit of Gamer Headquarter 800 Gamer asztal - Fekete

Ár: 168.990 Ft

Az íróasztal magassága 75-120 cm között állítható a motoros mechanizmusnak köszönhetően. Több magassági szintet kínál, hogy minden mérethez igazodjon. Ergonomikus, ezt az íróasztalt úgy tervezték, hogy a lehető legjobb körülmények között kerüljön felszerelésre: állva vagy ülve, a választás az öné! Beállíthatja a kívánt magasságra, és akár 4 profilt is megjegyezhet: ideális az egész család számára.

A fekete lakkozott fém talpa 16 mm vastag karbon hatású lappal nagy szilárdságot kölcsönöz az asztalnak, az xxl-es egérpaddal pedig kényelmes helyet kínál a teljes beállításhoz: 1-2 képernyő, egér, billentyűzet és akár laptopot is rá lehet tenni, 70 kg-ig bírja.

NEON, CHROMA, TEMPO... az asztalhoz tartozik egy könnyen telepíthető rgb háttérvilágítás készlet. Tápellátása közvetlenül a számítógép usb-portján keresztül történik. A csatlakoztatás után gombbal választhat: statikus szín, dinamikus rgb effektusok vagy tempómód: a led-ek reagálnak a zenére, a játék hangjára.

MINDEN EGYBEN: állvány, hogy kéznél tartsa a headsetet. Pohártartó, hogy soha ne öntse ki az italát, a mindig tiszta hely érdekében a tetején található 2 kerek kábeláteresztő és alatta egy kosár, ahol a kábeleket és elosztókat is tárolhatja...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Spirit of Gamer Headquarter 800 Gamer asztal - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: